A videojátékok egyre inkább a világ egyik legkedveltebb hobbijává válnak, így a gaming laptopjairól híres MSI újabb innovatív laptopokat készített, hogy megfeleljen a játékosok növekvő elvárásainak. Az MSI teljesen AMD-alapú laptopjai – az Alpha 15 és 17 – még erősebb specifikációkkal tértek vissza, hiszen a legújabb 7 nm-es AMD mobil processzorokat és grafikus technológiát használják.

Az AMD 7 nm-es gyártástechnológiáján alapszik

A legfejlettebb technológiát kereső játékosok számára készült, teljesen AMD-alapú MSI Alpha 15 és 17 gaming laptopok ötvözik az csúcskategóriás AMD Ryzen™ 7 4800H mobil processzor és az AMD Radeon™ RX 5600M grafikus kártya erejét, amelyek együtt asztali szintű teljesítményt kínálnak megfizethető áron, ezzel kifejezetten jó lehetőséget kínálva a mainstream játékosoknak. Ahogy a diagramon is látni, a 7 nm-es technológia jelentősen felgyorsítja az erőforrás igényes, multitasking teljesítményt az olyan játékokhoz, mint a „Grand Theft Auto V”, a „Shadow of the Tomb Raider” és a „Borderlands 3”.

Zökkenőmentes játékélmény az AMD FreeSync™ Premium 144 Hz-es kijelzővel

A monitorok frissítési gyakorisága a játék szempontjából kulcsfontosságú. Az Alpha 15 és 17 kompromisszum nélküli képmegjelenítést kínálnak. A prémium laptopok opcionálisan elérhetők 144 Hz-es AMD FreeSync™ Premium kijelzővel is, amely nagyszerű színpontosságot és magas fényerőt kínál. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy még magával ragadóbb játékélményben lehessen részük teljesen akadozásmentesen.

Előkelő választás a mainstream gaming laptopok között

A matt felületű váza kisebb, mint az azonos kategóriába tartozó megoldásoké, ugyanakkor elegendő helyet kínál a csúcskategóriás alkatrészeknek. Az Alpha 15 és 17 kimagasló értéket kínál a gombonkénti RGB világítással ellátott gaming billentyűzetével és a továbbfejlesztett óriás hangszórókkal. Az MSI forradalmi Cooler Boost 5 hűtése zavartalan játékélményt biztosít. Az Alpha sorozat összesen 7 hővezető csővel rendelkezik a maximális légáramlás biztosításához az extrém játékok számára!

Az Alpha sorozat továbbra is egy igazi ritkaság a modern gaming laptopok között. A kiváló teljesítményének köszönhetően ez a laptopsorozat remek alternatívát kínál a nagy teljesítményű hardverrel felszerelt, megfizethető laptopokat kereső játékosoknak.