A kiváló hűtési megoldásairól híres Zalman egy apró, ám praktikus kiegészítővel bővíti kínálatát, mely a vezetékes és a vezeték nélküli headsetekhez is kiváló választás.

Egy rendezett asztal mindig sokat segít a produktivitásban, ehhez pedig nagy segítség lehet például egy vezeték nélküli headset, ugyanakkor a használat után a legtöbben nem igazán találják a helyét. Az állványok nem túl szépek, túl sok helyet foglalnak és ha több funkcióval vannak ellátva, akkor dedikált áramellátást is igényelnek. Ha csak az asztalon hever, akkor sokszor útban lehet, azonban ha a Zalman Z-Holderre bízzuk, akkor mindig kéznél lesz és soha nem lesz útban. A Z-Holder egy összehajtható headset tartó, mely egyszerűen csatlakozik a számítógépházhoz vagy akár az iróasztalhoz és egyéb felületekhez, így rengetek felhasználási módhoz kiváló.

Az összecsukható, ezáltal abszolút kompakt, alumíniumból készült tartó a fém felületekhez az erős mágnes segítségével csatlakozik, így a legtöbb számítógépházhoz passzol. Ugyanakkor sokan használnak például üveg vagy fa asztalt és számukra is remek választás lehet a Zalman Z-Holder. A csomagban ugyanis található egy kétoldalú ragasztóval ellátott kiegészítő, melynek a felső felülete fém, így fára vagy üvegre ragasztva máris csatlakoztatható hozzá a Z-Folder.

A headseteket főként a fejpántukon keresztül érdemes a tartóhoz csatlakoztatni, mely a párnázott felületeknek hála óvja a headsetek fém vagy bőr felületét. Természetesen a vezeték nélküli headsetekkel még letisztultabb látványt kínál, ugyanakkor elegendő helyet biztosít arra is, hogy a vezetékes headsetek vezetékét is fel lehessen tekerni, így az sosem lesz útban. A kompaktsága ellenére akár 1KG-os fejhallgatókat is könnyen megtart a Zalman Z-Holder.

A Zalman Z-Holder headset tartó fekete és ezüst színekben (ZM-FH10 BK, ZM-FH10 SV) már elérhető a magyar piacon, áruk 5000 Ft körül alakul.