A Samsung 2011-ben mutatta be első Galaxy Note készülékét, azóta a Note széria legújabb tagjai az év legjobban várt okostelefonjai, megjelenésüket világszerte hatalmas érdeklődés övezi.

Nem volt ez másképp idén sem: augusztus 23-i leleplezése óta a Galaxy Note8 több országban előrendelési rekordot döntött, mától pedig a magyar vásárlók is testközelből megismerhetik az innovációkat, amelyekre a készülék képes.

Ajándék a leggyorsabbaknak – Magyarország

A Galaxy Note8 hazánkban 2017. augusztus 23-tól volt előrendelhető. Azok a magyar vásárlók, akik éltek a lehetőséggel és megrendelték a készüléket az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon keresztül, Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval a telefon összekapcsolható az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, így az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik.

A Galaxy Note8 Magyarországon mától, azaz szeptember 15-től válik elérhetővé a Samsung Experience Store-okban és a viszonteladó partnereknél, így mostantól bárki kipróbálhatja és megvásárolhatja a Samsung legújabb csúcskészülékét 334 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, éjfekete és arany színvariánsokban.