A 25-ödik évfordulóját ünneplő Cooler Master bejelenti, hogy bővíti a 80 PLUS Bronze minősítésű, MasterWatt tápegység kínálatát.

A Cooler Master azért hozta létre a MasterWatt családot, hogy kiszolgálja a Bronze hatásfokkal, és prémium funkciókkal rendelkező tápegységet kereső felhasználókat. Ez az új tápegységcsalád fejlesztett moduláris kialakítással, kábelekkel és innovatív félig ventilátor nélküli rendszerrel érkezik. Belül egy kettős előremenő / DC-to-DC áramköri kialakítás található, amely stabil +12V-os kimenetet tesz lehetővé még keresztterheléses feltételek mellett is. A MasterWatt a GM sorozatú tápegységek átgondoltan kifejlesztett utódja, amely világ szerte magas értékesítési számokkal büszkélkedhetett.

Közösség Inspirálta Innováció

A világ minden tájáról érkező kollektív visszajelzések segítették a MasterWatt sorozat egyes sajátosságainak fejlesztését. A Cooler Master felülvizsgálta az összes kábelt annak érdekében, hogy a nagyobb házakat is képes legyen kiszolgálni, valamint figyelembe vette a kábel menedzsment trendeket is, így a mellékelt kábelek 14%-al hosszabbak mint az előző generációké. A MasterWatt család több és jobb vezetőképességű PCI-e kábeleket használ, amelyek 16AWG-val rendelkeznek, a kisebb ellenállás, hatásfok növelése és a VGA jobb kiszolgálása érdekében.

Globális Üzletre Tervezve

A Cooler Master felméréseket végzett a kiterjedt hálózatában, disztribútorai és partnerei segítségével, hogy biztos legyen abban, hogy a felhasználók által felállított követelményeknek meg tud felelni. Ennek eredményeképpen ezek a tápegységek jobb teljesítménnyel rendelkeznek, miközben költséghatékonyak maradnak. A MasterWatt modellek a Cooler Master értékesítési helyein lesznek elérhetőek és 5 év garanciával érkeznek. Mindegyik modell megfelel a nemzetközi biztonsági szabványoknak, környezetvédelmi és gyártási szabványoknak, és teljes védelmi funkciókkal lettek ellátva. Mindezek mellett a kialakítás a szigorúan alacsony zajszennyezettségi követelménynek is megfelel, amely 30dBA alatt van.

A Csendes Forradalom

A Cooler Master tápegységek segítségével csendesebb PC-k építhetők, amely a kialakításban végzett apróbb módosításoknak köszönhetők. A belső ventilátor egy halk Silencio modell, amely már hírnevet szerzett magának a Cooler Master házaiban és egyéb hűtési rendszereiben. Ezek a Silencio ventilátorok áramvonalasított ventilátorlapátokkal rendelkeznek a kisebb turbulencia elérése érdekében, valamint zárt LDB csapágyazást kaptak a biztonságosabb és zökkenőmentesebb működés érdekében. A összetevők fejlesztésének következményeképpen a tápegység ventilátorhasználat nélkül képes a megadott teljesítmény 15%-áig működni. A hibrid vezérlő fokozatosan egy meghatározott görbét követve szabályozza a ventilátor fordulatszámát és képes a teljesen zajmentes és alacsonyabb zajterhelés melletti működésre, az optimális hőmérsékletet megtartva minden terhelési szinten. A Cooler Master elkötelezett a további zajcsökkentésben a MasterWatt családon és továbbra is olyan technológiák alkalmazását tartja szem előtt, amelyek segítenek a további zajcsökkentésben a következő generációs termékeknél is.