A Fury márka itthon viszonylag hamar ismertté vált az alsóbb árkategóriákban keresgélő játékosok számára, hiszen rendkívül baráti áron kínál megoldásokat a hobbi játékosok számára. A Brawler névre keresztelt, FPS játékosoknak készült egér is pontosan illik ebbe a képbe, így sokak számára lehet kiváló választás.

Precíz szenzor
A Fury Brawler egy három lépésben állítható optikai szenzort kapott, így a játékosok választhatnak 800, 1200 és 1600 DPI között. Az alacsony DPI értékek a pontosságot és a megbízhatóságot szolgálják és mint jól tudjuk, a profi játékosok is inkább az alacsonyabb értékeket preferálják. A DPI értéken menet közben, egy dedikált gombbal bármikor módosíthatnak a játékosok, szituációtól függően.

Kényelem
Az 1,8 méteres kábel egyfelől szabadságot nyújt a játékosok számára, másfelől a gumis kialakításának hála a kábeltartókba is könnyen beakasztható. A Brawler oldalfalai különleges formát és borítást kaptak, ezzel növelve a tapadást. A 84 grammos súly pedig a legtöbb játékos számára könnyűnek mondható, de mégis jól érezhetővé teszi az eszközt.

Megbízhatóság
A gamer perifériák piacán egyre több a magát felsőkategóriásnak beállító, ám ezt csak az árával igazoló termék. A Fury Brawler 24 hónap garanciával került piacra, mely biztosítja, hogy a vásárlással jó döntést hoznak a játékosok.

Világítás
A mai trendeknek megfelelően a Fury Brawler LED világítást is kapott. A felhasználók 8 szín közül választhatják ki a hozzájuk legjobban illő összeállítást.

Elérhetőség
A Fury Brawler már elérhető a magyar piacon. Ára nagyjából 2000 Ft.