A Fury márka itthon viszonylag hamar ismertté vált az alsóbb árkategóriákban keresgélő játékosok számára, hiszen rendkívül baráti áron kínál megoldásokat a hobbi játékosok számára. A Hunter névre keresztelt, FPS játékosoknak készült egér is pontosan illik ebbe a képbe, így sokak számára lehet kiváló választás, ráadásul olyan funkciókat kínál, melyet kategóriatársai nem tudnak felmutatni.

Minden igényt kielégítő szenzor
A Fury Hunter egy négy lépésben állítható optikai szenzort kapott, így a játékosok választhatnak 1200, 2400, 3200 és 4800 DPI között. Az alacsony DPI értékek a pontosságot és a megbízhatóságot szolgálják és mint jól tudjuk, a profi játékosok is inkább az alacsonyabb értékeket preferálják. A DPI értéken menet közben, egy dedikált gombbal bármikor módosíthatnak a játékosok, szituációtól függően. Ehhez a szenzorhoz társul az 1ms-os válaszidő és a felsőkategóriás egerekre jellemző 1000Hz-es frissítés.

Kényelem
Az 1,8 méteres kábel egyfelől szabadságot nyújt a játékosok számára, másfelől a megerősített kialakításának hála elkerülhetjük a kontakthibákat. A Hunter oldalfalai különleges, texturált formát és borítást kaptak, ezzel növelve a tapadást. A 82 grammos súly pedig a legtöbb játékos számára könnyűnek mondható, de összességében mégis jól érezhető az egér.

Megbízhatóság
A gamer perifériák piacán egyre több a magát felsőkategóriásnak beállító, ám ezt csak az árával igazoló termék. A Fury Hunter dedikált, gamerek egerekbe készült kapcsolókat kapott a gombok alatt, így a biztosra vehető a gyors és pontos reakció, valamint a strapabíróság. Mindemellett 24 hónap garanciával került piacra, mely biztosítja, hogy a vásárlással jó döntést hoznak a játékosok.

Világítás és szoftver
A mai trendeknek megfelelően a Fury Hunter LED világítást is kapott, mely ráadásul több színben is képes pompázni. A dedikált szoftver szintén a felsőbb szegmensekre jellemző, ám a Fury Hunter több pontja is személyres szabható az ingyenes alkalmazással, így állíthatóak például a DPI szintek, a macro lehetőséget és a világítás színe.

Elérhetőség
A Fury Hunter már elérhető a magyar piacon. Ára nagyjából 3500 Ft, így kimondottan ajánlott kezdő és fiatal játékosok számára.