A 2018-as Computex kiállítás alkalmával számos újdonságot mutatott be a Zalman, melyek között a házak mellett perifériákat és egyéb kiegészítőket is találunk. Az egyik legnagyobb figyelmet a Zalman K1 számítógépház kapta, mely jó eséllyel pályázik egy újabb Zalman klasszikus címre.

A kiállításon bemutatott hat új ház mindegyike Mid Tower kategóriába sorolható, ám a K1 kitűnik a mezőnyből. Az RGB világítás ma már elvárt funkció a játékosok körében, az újgenerációs ventilátorok képesek lehűteni a legerősebb hardvereket is, az edzett üveg oldallapal pedig büszkék lehetünk a belsőre. Az RGB világítás a ház elején, az előlapon körbefutva különleges látványt nyújt, mégsem tolakodó. A csomagban pedig egy hátsó, 12 centiméteres RGB ventilátor is helyet kapott, mely összhangban van az előlappal és megfelelő hűtést biztosít a legkomolyabb hardvereknek is.

Természetesen beépített porszűrőket is kapott a ház, mely különösen a nyári hőségben lehet nagyon fontos. A fejlesztésnél főként a játékosok igényeit vették figyelembe a tervezők, de az átlagfelhasználók számára is egy kiváló, megbízható választás lehet.