Az uGo egy viszonylag friss márka a magyar piacon, melynek elsődleges célja az, hogy megfizethető szórakozást kínáljon a hazai családoknak. A termékekkel kapcsolatban tehát a baráti ár mindenképpen kiemelendő, ugyanakkor a szórakoztatás minőségére és mennyiségére sem lehet majd panasza a vásárlóknak, plána akkor, ha beruháznak egy uGo Hoverball „labdára”.

Labda, ami nem tesz kárt a lakásban

Jól tudjuk, hogy a labdakedvelő gyerekek bizony nem csak kint a kertben és a pályán, hanem a bent a nappaliban vag a szobákban is szívesen játszanának, de ilyenkor mindig az a vége, hogy leborul egy váza, betörik egy üveg vagy tönkremegy valami. A kinti játékhoz azonban nem mindig alkalmas az időjárás és a szülők részéről is több figyelmet igényelne, ha a gyerekek kint játszanának.

Erre a problémára nyújt ideális megoldást az uGo Hoverball, mely tulajdonképpen egy olyan benti focilabda, amivel nem tudunk kárt tenni a dolgokban.

Légpárnás focilabda

Az uGo Hoverball ugyanis egy olyan légpárnás focilabda, mely lapos felületen kiválóan csúszik és úgy lehet vele focizni, hogy a labda nem kerül a levegőbe. Természetesen rendkívül puha szivacsos külső réteget kapott, hogy kényelmes legyen a rúgás és kárt se okozzon abban, amihez hozzáér. Az uGo megoldása ráadásul LED világítást is kapott, így sötétben is lehet vele játszani, illetve még nagyobb szórakozást nyújt a fiatal gyermekek számára.

Kiváló ajándék, megfizethető szórakozás

Az uGo Hoverball 2000 Ft alatti árával egy rendkívül praktikus és szórakoztató ajándék. Elsősorban kicsiknek, de bizony a játékos felnőttek is örülnek majd ennek a különleges darabnak.