A belépőkategóriába érkező Zalman újdonság T6 néven került fel a magyar boltok polcaira és azok számára készült, akik egy megbízható, egyszerű és igényes megoldást keresnek baráti áron.

A Zalman T6 egy klasszikus Mid-Tower kategóriába tartozó ház, amely a fő ATX, mATX és Mini-ITX formátumokhoz is igazodik. A benne lévő grafikus kártya maximális hossza 280 mm lehet, a tápegység hossza 160 mm, a CPU hűtő magassága pedig 165 mm. Jól látszik, hogy a T6 egy nagyon sokoldalú konstrukció, amely jó alapot jelent számos konfiguráció kialakításához.

A Zalman jelentős tapasztalattal rendelkezik a hűtőrendszerek tervezésében. A gyártó új házai is a hatékony hőelvezetést előtérbe helyezve kerültek megtervezésre, így árát és méretét meghazudtolva a Zalman T6 is rendkívül meggyőző hűtéssel rendelkezik. Ezt elsősorban a maximum 4db 120 milliméteres ventilátor biztosítja, melyek elől, hátul és oldalt is extra szellőzéssel egészülhetnek ki. A négy ventilátor közül egy a csomag része, méghozzá a ház hátuljára szerelve.

A ház felső részén található I/O panelen egy darab USB 3.0 csatlakozás mellett két darab USB 2.0 csatlakozó  és a szokásos gombok mellett a két 3,5 milliméteres audio-csatlakozó kapott még helyet. Ez az elhelyezés főként akkor praktikus, ha a T6 az asztal alá kerül elhelyezésre.


A Zalman T6 már elérhető a magyar piacon, méghozzá 8000 Ft környékén.