A Fury márka itthon viszonylag hamar ismertté vált az alsóbb árkategóriákban keresgélő játékosok számára, hiszen rendkívül baráti áron kínál megoldásokat a hobbi játékosok számára. Az új Fury Skyray az egerek, headsetek és billentyűzetek után a játékosokat egy újabb kategóriában kívánja maga mellé állítani, hiszen egy kompakt hangrendszerről van szó.

Impresszív hangzás és kimagasló játékélmény
Az eSport címek esetében nagyon fontos lehet a mozgások pontos helyének és idejének meghallása, azonban más casual játékok esetében inkább az immerzívebb hangélménynek örülnek a játékosok. Ezt biztosíthatja számukra az új Fury Skyray hangrendszer, mely megszabadít a headsetek kényelmetlenségétől és az egész szobát beható hangélményt kínál játék és multimédia közben, így például filmezésre is sokkal jobb választás.

A győzelem hangja
A Fury Skyray 5W RMS teljesítményével kellően energikus hangzást biztosít. Az erőteljes és mély basszusok a különleges effektek esetében is megteszik majd a hatásukat. Ugyanakkor ekkora teljesítményt könnyő kordában tartani, így saját szórakozásunkkal nem fogunk másokat zavarni.

Modern és multifunkciós kialakítás
A Skyray meglehetősen letiszult külsővel rendelkezik, ám mégis magában hordozza a Fury család elemeit. A Fury embléma mögött kék világítás rejtőzik, mely ki/be kapcsolható. A speciális kék kábelen egy hangerőszabályzó is helyet kapott, a számítógépünkhöz pedig USB csatlakozáson keresztül kapcsolódik a hangszóró, mely egyben a tápellátásért is felel, így csökkentve a fölösleges kábelek számát.

Elérhetőség
A Fury Skyray már elérhető a magyar piacon. Ára nagyjából 9000 Ft.