Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indította a vadonatúj Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide ívelt LCD képernyőt. Ez a díjnyertes 49 hüvelykes (48.8″ / 124 cm képátlójú) monitor ellátja a professzionális felhasználókat számos olyan értékes teljesítménynövelő funkcióval, amely hatékonyabbá, termelékenyebbé és élvezetesebbé teszi a munkával töltött minden egyes percet. A hatalmas 32:9 SuperWide képernyővel és az ultramagas felbontással rendelkező Philips 499P9H szemet igéző grafikát nyújt olyan luxus szintű nagy formátumban, amely két teljes méretű monitornak felel meg, így egy dupla 27 hüvelykes Quad HD elrendezés valós alternatíváját kínálja. A monitor kényelmes USB-C dokkolási funkcióval rendelkezik, amely nagysebességű adatátvitelt és rugalmas csatlakoztathatóságot nyújt, továbbá a készülékházból használatkor kiemelkedő webkamera és a környezetbarát tervezés révén minden igénynek megfelel.

Faltól falig terjedő munkaterület
A Philips 499P9H tudja hogyan kell kiváló benyomást kialakítani. A monitor mamut méretű díjnyertes modern formatervezése olyan 1800r sugarú ívvel rendelkezik, amely követi a szem természetes alakját és kifinomultan körbeveszi a felhasználót, így minimalizálja a figyelmet elvonó hatásokat és maximalizálja a kényelmet. A monitor szépsége mellett funkcionalitása is kiemelkedő, amely a termelékenység növelésének szolgálatába állítja kivételes kapacitását. Itt az ideje, hogy a bosszantó hézagokkal és rendezetlen kábelekkel rendelkező bonyolult többképernyős összeállítások végleg eltűnjenek. Helyettük a 499P9H lenyűgöző 49 hüvelykes munkateret kínál, amely megfelel két egymás mellé elhelyezett 27 hüvelykes 16:9 Quad HD képernyőnek. Ez elegendő helyet biztosít a felhasználó számára dokumentumok összehasonlítására, vagy több fájl párhuzamos kezelésére egymásra rakott ablakok, görgetés és zoomolás nélkül. További elrendezések kiszolgálása érdekében a beépített MultiClient integrált KVM kapcsoló a Multi-View funkcióval együttműködve lehetővé teszi két külön készülék egyidőben történő kezelését egyetlen billentyűzettel és egérrel, amely által még több időt és helyet takaríthat meg.

Lebilincselő vizuális élmény
Az ilyen nagyméretű képernyők számára a kiváló minőségű képmegjelenítés kötelező feladat. A Philips 499P9H éppen itt emelkedik ki a tömegből. A Dual Quad HD (5120 x 1440) felbontás nagyobb pixelsűrűséget és részletgazdagságot nyújt, míg a VESA tanúsítvánnyal rendelkező HDR 400 technológia lélegzetelállító színeket, festékszerű árnyékokat és csillogó fehéreket jelenít meg, amelyek életre keltik a képeket és optimális mélységet, valamint részletességet biztosítanak. A tér szinte teljes kihasználása érdekében a Philips VA LED képernyője olyan továbbfejlesztett függőleges igazítási technológiával rendelkezik, amely magas statikus kontrasztarányt biztosít, így a kép bármely betekintési szögből éles lesz. Ez a monitor kiválóan alkalmas azon CAD és grafikai tervezők, építészek, mérnökök, fényképészek és más szakemberek számára, akik tökéletes pixel-, és színpontosságot igényelnek.

A modern professzionális felhasználó számára tervezve
Mivel a modern munkahelyeken még nagyobb rugalmasságra, dinamizmusra és alkalmazkodóképességre van szükség, a mai szakemberek olyan hardvereket igényelnek, amelyek képesek lépést tartani ezzel. A Philips 499P9H innovatív funkcióinak széles tárházával, amelyek segítik a felhasználót abban, hogy a lehető legjobban kihasználja a munkanapjait, megfelel ennek az elvárásnak. Az áramellátást is biztosító beépített C-típusú USB 3.1 dokkoló állomás kulcsszerepet játszik a mobilis professzionális felhasználók teljesítményének növelésében. A nagysebességű USB 3.1 technológiával az adatátvitel gyorsabb és a reverzibilis USB-C csatlakozó egyszerű, egykábeles dokkolást tesz lehetővé. Fájlok átvitele, videók megtekintése és egyebek érdekében a perifériás eszközök, valamint a notebook-ok is közvetlenül csatlakoztathatók a monitorhoz. A dokkolási élmény teljessé tételéhez a monitor beépített RJ45 portjának köszönhetően a notebook-ok külön kábel nélküli, biztonságos vezetékes kapcsolattal csatlakoztathatók. A további kényelem és biztonság érdekében a monitor olyan praktikus, Windows HelloTM arcfelismerést támogató, a használatkor a készülékházból kiemelkedő webkamerával rendelkezik, amely diszkréten elrejthető amikor nincs rá szükség. És mivel mindig a felhasználó kényelme a legfontosabb, a Philips 499P9H monitor számos olyan megjelenítési megoldást kínál, mint a Flicker-Free technológia és a LowBlue mód, továbbá olyan ergonómiai funkciókkal rendelkezik, mint a beállítható magasságú, forgatási és döntési funkciót kínáló lábazat és a VESA konzol.

A Philips 499P9H 1099 EUR ajánlott fogyasztói áron érhető el.