Az Audictus hamar kedvelt márkává nőtte ki magát Magyarországon, hiszen remek ár/érték arányt kínál a zeneszerető felhasználóknak, legyen szó sportolásról vagy otthoni lazításról. A vállalat nemrég egy újabb kényelmes megoldást vezetett be a piacra, mely az Audictus Winner nevet kapta.

Minőség és kényelem

A fejhallgatók esetében rendkívül fontos a kényelem, így a Winner megtervezésekor is ez volt az egyik legfontosabb szempont, miközben a minőségre is ügyeltek a tervezők. A fém fejpántok ugyanis rendkívül puha szivaccsal bélelt fülpárnákban végződnek, a legfontosabb vezérlőgombok pedig könnyel elérhetőek.

A 40 mm-es vezetők biztosítják a tiszta és élénk hangzást még akkor is, ha 10 méter környéki távolságban van a lejátszóeszköz. Ehhez Bluetooth 4.2-es technológiát használ a headset, mely természetesen Android és iOS eszközökkel is kompatibilis, de számítógépekkel is használható.

A mindössze 138 grammos megoldás micro USB kábellel tölthető. A 300mAh-s akkumulátor teljes feltöltéséhez 2 órára van szükség, ezért pedig 10 órányi folyamatos zenelejátszást kapunk 250 órás készenléti idő mellett. Ha úgy adódik, természetesen vezetékes üzemmódban is használható a Winner, méghozzá a szabványos 3,5 milliméteres jack-csatlakozásnak köszönhetően.

Specifikáció:

Anyagok: Műanyag, műbőr, alumínium

Vezetők: 40 mm Neodymium

Impedancia: 32 ohm

Érzékenység: 100 dB +/- 3dB

Frekvencia-tartomány: 20 Hz – 20 kHz

Csatlakozás: micro USB és 3,5 mm jack

Vezérlőgombok: A headseten

Súlya: 138 gramm