Minden tartalomgyártó, streamer és játékos jól tudja, hogy a jó mikrofon a következő szint elérésének sarokköve. Ezt szem előtt tartva készült a Genesis a Radium 200 is, hiszen a gyártó egy jó hangfeldolgozási paraméterekkel rendelkező kardioid mikrofont készített, amely minden otthoni stúdióban vagy versenyen jó választás lehet.

Hallasd a hangod

A Radium 200 egy modern, egyirányú mikrofon kardioid hangrögzítéssel. Ez azt jelenti, hogy megfelelően eltávolítja a környező területek hangjait, miközben tökéletesen felveszi az előről érkező hangokat. Ez garantálja az akusztikus visszacsatolás tartósságát, ami sok alkotó ereje. Ha a hangerőszabályozást és a praktikus némítás gombot is hozzátesszük a csomaghoz, akkor a felhasználó egy olyan eszközt kap, mely a játék közbeni kommunikáció mellet akár tartalomgyártásra is kiváló választás.

Funkciók tárháza

A mikrofon állítható kialakítást kapott, amely segít a felhasználónak megtalálni a tökéletes magasságot és irányt. A mellékelt szélfogó egyfelől rögtön egy megtakarítás a vásárlóknak másfelől pedig nagyon sokat javíta kommunikáció minőségén. A 3,5 mm-es jack-csatlakozónak köszönhetően a felhasználó közvetlenül a mikrofonhoz csatlakoztathatja fejhallgatóját. A mikrofon hátoldalán továbbítóként működő USB-port található, vagyis amit a mikrofon a gépből elvesz, azt vissza is adja.

LED világítás hasznos funkcióval

A vörös LED háttérvilágítás a jó megjelenés mellett egy további célt is kielégít. Ez tájékoztatja ugyanis a felhasználót arról, hogy a mikrofon aktív-e vagy le van némítva. Így a streamer elkerülheti a hibákat és folyamatos visszacsatolást kap a felvétel vagy a streaming során.

Tartósság

A kiváló minőségű alkatrészek és a nylon fonott kábel (1,5 m) használata növeli a mikrofon tartósságát, melynek köszönhetően tökéletes megoldás minden ambiciózus alkotónak vagy játékosnak.

Elérhetőség és Árazás

A Genesis Radium 200 már elérhető a hazai boltokban, méghozzá 2 év garancia mellett 10 000 Ft környékén. Ezzel egy kiváló ajánlat, hiszen a kiváló mikrofon mellett akár több ezer forintot is spórolhatunk a hozzá adott kiegészítőknek és kialakításának hála.