Az ADATA, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil tartozékok vezető gyártója örömmel mutatja be az ADATA IESU317 külső SSD-t és az IUFU33B USB flash meghajtót. Mindkét termék MLC NAND flash memóriával rendelkezik és támogatják a nagysebességű USB 3.2 interfészt, amely ötvözi a tartósságot és a következő generációs teljesítményt. A termékek kompatibilisek a legtöbb operációs rendszerrel az azonnali, plug-and-play használathoz, valamint praktikus, kényelmes és megbízható mobil tárolási megoldást kínálnak a felhasználók számára.

ADATA IESU317 SSD – tartós, nagysebességű és nagy kapacitású

Az IESU317 külső SSD mindössze 9,6 mm (0,38 hüvelyk)vastag , valamint matt felületű, homokfúvott fémburkolattal rendelkezik, amely nem csak tartós, hanem ellenáll a karcolásokkal és az ujjlenyomatokkal szemben is. A következő generációs USB 3.2 Gen 1 interfésszel az SSD másodpercenként akár 435/400MB olvasási- és írási sebességet biztosít a gyors adatátvitelhez és biztonsági mentés készítéséhez. Az MLC NAND Flash memóriával szerelt IESU317, több P/E ciklust (programozási/törlési ciklust) visel el, mint a TLC versenytársaik, így akár 3000 végrehajtást is kibírnak. Ez jelentősen meghosszabbítja az adatmegőrzés idejét és csökkenti az adatok sérülésének vagy elvesztésének kockázatát. Továbbá, az SSD AES 256 bites titkosítással rendelkezik a megfelelő adatvédelem érdekében, ráadásul elérhető akár 1 TB kapacitással is, ami különösen fontos lehet az olyan felhasználok számára, akik animálással, fotózással, grafikus tervezéssel foglalkoznak, vagy azok számára, akik napi szinten tárolnak-, titkosítanak adatokat, vagy készítenek biztonsági mentést.

ADATA IUFU33B Flash Drive – Könnyű és hordozható, azonnal használható

Az IUFU33B USB flash meghajtó szintén MLC Flash memóriát használ, hogy több P/E ciklust (programozási/törlési ciklust) biztosítson akár 3000 végrehajtásig, így a hasonló TLC Flash termékekhez képest hosszabb távú adatmegőrzést és javított teljesítményt kínál. Sőt, az USB csatlakozón lévő 30μ aranyozott borítással az IUFU33B képes ellenállni a folyamatos csatlakoztatásnak és eltávolításnak, ezzel meghosszabbítva a termék élettartamát. Az USB 3.2 interfésszel és a 128 GB kapacitással a meghajtó gyors adatátvitelt és tárolást ígér a legnagyobb produktivitás elérése érdekében. Ezenfelül az IUFU33B stílusos és funkcionális ipari formatervezéssel rendelkezik egy strapabíró fémházba burkolva. Az IUFU33B támogatja a hot-swap funkciót és nem igényli külön illesztőprogramok telepítését. Az ipari számítástechnikai eszközök és a beágyazott rendszerek számára az IUFU33B alkalmas ipari-szintű fényképészeti berendezések, adatmentések és tárolási alkalmazások használatára is.