A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számítástechnika, a hálózatépítés és a tárolás egyik vezető innovátora, bemutatta a Qmiix-et, amely egy új mérföldkő az automatizálási megoldások terén. A Qmiix egy integrációs platform – mint szolgáltatás (iPaaS) megoldás – ami segíti a felhasználót a munkafolyamatok automatizálásában, amelyek különböző platformon lévő alkalmazások közötti interakciót igényelnek. A Qmiix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan létrehozhassank automatizált platformközi munkafolyamatokat az ismétlődő feladatok elvégzéséhez.

„A digitális transzformációban nagyon fontos a kommunikáció és az interakció a különböző digitális rendszerek között.” – mondta a QNAP termékmenedzsere, Aseem Manmualiya, és hozzátette: – A QNAP elképzelése az, hogy hídként szolgálhat több alkalmazás összekapcsolásához. Amint a felhasználók alkalmazásokat vagy szoftvereket csatlakoztatnak a Qmiix-hez, könnyen létrehozhatnak hatékony munkafolyamatokat az ismétlődő feladatok automatizálásához és a termelékenység növeléséhez.”

A Qmiix jelenleg támogatja a felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal, például a Google Drive, Dropbox és OneDrive, valamint a QNAP NAS eszközökön található privát tárolási applikációkat is, mint például a File Station. A felhasználók egyszerűen létrehozhatnak és kezelhetnek munkafolyamatokat fájlok átviteléhez az egyik tárolóhelyről a másikra webböngészőn, vagy Android és iOS alkalmazásokon keresztül. Ezenkívül a Qmiix támogatja az üzenetküldő alkalmazásokat, köztük a Slack, Line és Twilio szolgáltatásokat, így a felhasználók értesítéseket kaphatnak a NAS-eszközök megosztott mappáiba feltöltött fájlokról. A QNAP NAS Qmiix Agent szintén megjelent. A Qmiix Agent hídként működik a Qmiix és a QNAP NAS eszközök között, valamint letölthető a QTS App Centerből.

A QNAP biztatja a felhasználókat, hogy csatlakozzanak ehhez a digitális átalakuláshoz a Qmiix béta verzió megjelenéséig. A Qmiix béta verziója elérhető lesz internetes, Android és iOS platformon egyaránt. A korai bétafelhasználóknak lehetőségük van ingyenes prémium szolgáltatások kipróbálására.

Elindult a Qmiix felhasználói visszajelzési programja, az alkalmazás további fejlesztése, valamint az átfogóbb és biztonságosabb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Azon felhasználók, akik értékes visszajelzést adnak, egy ingyenes TS-328-at kapnak. Kérjük, küldj visszajelzést vagy ötleteket az alábbi link segítségével. A felhasználók a Qmiix alkalmazáson keresztül is részt vehetnek.

https://forms.gle/z9WDN6upUUe8ST1z5

Elérhetőség és követelmények:

A Qmiix már elérhető a következő platformokon:

Web:

·  Microsoft IE 11.0 vagy újabb

·  Google Chrome 50 vagy újabb

·  Mozilla Firefox 50 vagy újabb

·  Safari 6.16 vagy újabb

Android – Google Play:

·  Android 7.01 vagy újabb

iOS – App Store:

·  11.4.1 vagy újabb

A Qmiix Agent letölthető a QTS App Center-ből.

·  Bármilyen NAS modell, amely QTS 4.4.1 vagy újabb verzióval rendelkezik.