Manapság a számítógépházak piacán a legtöbb újdonság vagy a rengeteg RGB világítással vagy a különleges, már-már meghökkentő formavilággal kívánja felhívni magára a figyelmet. A régi klasszikus formák és a csendes megoldások kissé háttérbe szorultak az elmúlt években, de 2019-ben ismét egyre keresettebbé váltak, a Zalman T7 pedig pont ezt a keresletet hivatott kielégíteni.

Zalman T7 ház egy mid-tower kategóriába sorolandó újdonság, amelynek méretei 384 x 202 x 438 mm, a súlya pedig mindössze 3,2 kg. A felhasznált anyagok között megtaláljuk az acélt, a műanyagot és az akrilt. A T7 ATX, mATX és mITX méretű alaplapokhoz is kiváló választás, így a csendes irodai konfigurációk mellett akár komoly gamer erőműveknek is otthont adhat.

A grafikus kártyáknak 305mm, a processzorhűtőknek pedig 160mm helyet hagytak a tervezők. Bővítőhelyekből összesen 7db-ot találunk a ház belsejében, melyek SSD-t és HDD-t is fogadnak az ODD-k mellett. Összesen 6db 120mm-es ventilátort fogad a ház, ebből 3db előre, 2 a felső részre és 1db hátulra kerülhet. A dobozból kivéve a ház 1db ventilátort kínál előre és egy darabot hátulra, a kompakt vízhűtéseket pedig így előre vagy a felső részre is szerelhetik a felhasználók.

Az újdonság hamarosan elérhetővé válik a magyar piacon, az ára nagyjából 10 000 Ft környékén alakul majd.