A Gartner kutató cég előrejelzése szerint 2022-ig a vállalatok IoT projektjeinek körülbelül 80%-a fogja igényelni a mesterséges intelligencia alapú megoldásokat. Ezenkívül a tárgyak mesterséges intelligenciájának (AIoT) gondolata szintén a jövő technológiájának fő trendje. Az AIoT korszakában az eszközök belső alkatrészeinek intelligensebbeknek és rugalmasabbaknak kell lenniük, hogy az optimalizált beágyazott rendszer a tervezéstől kezdve megfeleljen az új generációk piaci igényeinek. Amellett, hogy a felhőszolgáltatások és az IoT eszközök egyre bonyolultabbá válnak, a felhőt, az online kommunikációt, a tárolást, a vállalati szervereket, a munkaállomásokat, valamint nagy adat- és automatizálási alkalmazásokat támogató tápegységeknek is fejlődniük kell. A kereskedelemi forgalomba kerülő tápegységek jobb testreszabási lehetőségeket, több energiagazdálkodási opciót, nagyobb hatékonyságot és intelligensebb működést fognak kínálni.

Az FSP Group az iparág legszélesebb teljesítményű és specifikációjú tápegység választékával rendelkezik, ezzel átfogó megoldásokat biztosítva az AIoT számára. A vállalat CRPS tápegységei egymodulos és 2U kialakításban, valamint a kábelezést illetően előre bekötött és moduláris kialakításban érhetők el. Az ügyfelek a nagy rugalmasságnak köszönhetően kiválaszthatják a rendszerkonfigurációjuk számára megfelelő termékeket. Jelenleg elérhető tápegységek közé tartozik a váltóáramos FM sorozat, a távközlési ipari NEBS szabványának megfelelő FN sorozat, -48 V-os egyenáram bemenettel rendelkező FL sorozat és a 336 V-os egyenáram bemenettel rendelkező FH sorozat, amely az adatközpontok számára lett tervezve. A rendelkezésre álló teljesítmény lehetőségek: 550/800/1200/1300/1600/2000/2400, az 500-1600W közötti termékek 80 PLUS Platinum hatékonysággal, a 2000 és 2400W közötti tápegységek pedig Titanium tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A PMBus 1.2 protokoll támogatása érdekében FSP Group termékei professzionális firmware képességekkel is rendelkeznek, amelyek a partnerek által kifejlesztett vezérlő szoftverrel együtt lehetővé teszik az rendszergazdák számára a tápegységek működésének valós idejű felügyeletét, ezzel nagyobb stabilitását kínálva az adatközpontok számára, valamint biztosítva a CRPS termékek hatékonyságának teljes kihasználását.

Az FSP Group CRPS tápegységeinek egyéb tulajdonságai:

· Megfelelnek az IEC 62368 és 60950 biztonsági előírásoknak.

· A teljes sorozat az iparág legkisebb méretű egymodulos CRPS specifikációjával rendelkezik a

· 185*73*39 mm-es méreteivel, az eszköz teljes mérete pedig mindössze 250*76*84 mm.

· Változatos AC / DC bemeneti feszültség lehetőségek (90 ~ 264 Vac, -48 Vdc, 240 Vdc, 277 Vdc és 336 Vdc)

· Fekete doboz (FDR és CVR) felvétel rögzítő

· A ventilátor az óramutató járásával megegyező- és ellentétes irányban is képes forogni.

· Támogatja az általános CRPS arany-érintkező kimenetet.

· Engedélyezd a firmware frissítését és testreszabását a megfelelő időben.

Támogatja a hideg redundanciát, valamint a SMART képességeket és funkciókat, hogy több energiát takarítson meg a rendszer számára.

N+1 hot swapping kompatibilis. Hiba esetén az tápegységek továbbra is működőképesek maradnak, így a szerverek a hibás modul cseréje során is megszakítás nélkül képesek dolgozni.

Az FSP Group CRPS tápegységei egyedülálló digitális PFC áramkörei kevesebb, mint 10 iTHD-t eredményeznek, könnyebb integrálást biztosítva az új adatközpont környezetekbe. A 2U kialakítású rendszer hátlapi panelbe integrált kimeneti árammal rendelkezik, ezzel kiküszöbölve a kábelek összekeverésének lehetőségét. A működési magasság megfelel a 3C 5Km tanúsítványnak, ezenfelül a termékek OTP / OVP / OCP / SCP típusú áramkörvédelemmel lettek ellátva, megfelelve ezzel az FCC / CB / TUV / CE / CCC és EMC szabványok követelményeinek. A fent említett tulajdonságok, valamint a különféle hatékonysági és biztonsági védelmi funkciókkal az FSP Group CRPS termékei a legjobb energiahatékonysági megoldások lesznek a vállalati ügyfelek számára.