Az FSP, a vezető tápegységgyártó márka a CES 2020 kiállításon bemutatta a valódi 12V-os ATX12VO tápegységét, az FSP500-30AKB-t.

Az Intel szabványára épülő PSU a hagyományos 24 pines ATX csatlakozó helyett egy új típusú, 10 pines csatlakozást használ, amely elhagyja a 3.3 és 5V-os ágakat, helyettük pedig a +12V és a +12VsB fogja ellátni a legújabb generációs Intel rendszerek teljes tápellátását. Az AC tápegység aktív PFC-vel (Power Factor Correction, vagyis teljesítménytényező javítás) rendelkezik és megfelel az EN61000-3-2 szabványnak teljes értékű bemeneti képességekkel. A 230V feszültségű hálózaton a tápegység 20 és 100%-os terhelés esetén 88%-os hatékonysággal, míg 50% esetén 92%-os hatékonysággal operál. Az Intel legújabb szabványának megfelelően, 2%-os terhelés esetén 72% hatékonysággal lehet számolni. A 10 pines csatlakozó mellett megtalálhatóak a 8 pines ESP csatlakozók a processzor és a VRM számára, illetve a 6+2 pines PCIe csatlakozók is.

Az Emergy 1000 sorozat egy hordozható „All-in-one” rendszer, amely tartalmazza a Li-Ion akkumulátor rendszert, az akkumulátorkezelő rendszert, a váltóáramú töltőt, a fotovoltaikus (PV) töltőt, a DC – AC átalakítót és a rendszervezérlőt, használható biztonsági akkumulátor rendszerként, on-line UPS ként, vagy egy energiaellátó rendszer részeként integrálható egy otthoni hálózatba. Nincs semmiféle dízel, füst, zaj, rossz szag és szennyezés kibocsátás. A praktikus kialakítású műanyagvázban egy nagy teljesítményű 600W-os töltő és egy 1.5kVA-os feszültségátalakító található. A készülék töltését 12V-os napelemekkel, PV-kkel is meg lehet oldani, így zöldebb működést garantál a napenergia felhasználásával. A mobilitás érdekében négy forgókerék kapott helyet az eszköz alján, amelyek segítségével az Emergy 1000 könnyedén mozgatható. A 600W-os töltőrész lítium-ionos akkumulátorokat használ, ezzel megbízható töltőmegoldást tesz lehetővé nagy kapacitás mellett. A hordozható készülék 90% feletti konverziós hatékonysággal dolgozik, mindezt szinte teljesen hangtalanul. Ezenfelül egyszerűen átváltható on-line UPS módról készenléti üzemmódba is. Az Emergy tiszta szinusz hullámmal dolgozik az AC kimenetű