A Zalman S4 Plus a dél-koreai gyártó legújabb számítógépháza, mely egyszerű és könnyed felépítést kapott, ennek ellenére kiemelkedik a tömegből. A kompakt méret és a középkategóriás ár ellenére modern dizájnbeli megoldásokat és magas felszereltségi szintet kínál a dobozból kivéve. Az akril oldallap betekintést enged a LED világítással kiemelt belső térbe, a megnyitott előlap pedig nem csak kiemeli a két előre telepített ventilátort, hanem a ház remek hűtési teljesítményhez is nagyban hozzájárul.

Az S4 Plus-t megvásárolva semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk, hiszen az előlapon két darab, hátul pedig egy darab 120 mm-es, RGB LED világítással rendelkező ventilátort helyezett el a gyártó. Persze a nagyon extrém teljesítményhez is extra lehetőséget kínál a ház, így további öt darab ventilátor beszerelésére van lehetőség, hiszen az előlapra 1, alulra és felülre pedig 2-2 extra egység telepíthető. Természetesen a folyadékhűtés is támogatott, 120 és 240 milliméteres radiátoroknak is van hely a házban, a processzorhűtő pedig maximum 160 mm magas lehet.

A ház tetején mágneses porszűrőt helyeztünk el, mely tovább javítja a hűtési képességet és megóvja a hardvereket. A tápegység a ház alsó részére telepíthető, a grafikus kártya hossza pedig maximum 315 mm. A bővítőkártyákat (akár 7db) mindenféle szerszám nélkül rögzíthetjük.

A Zalman S4 Plus midi tower kialakítása lehetővé teszi az ATX és nála kisebb alaplapok támogatását, legyenek azok AMD vagy Intel chipkészletre épülő fejlesztések. Az előlapon található I/O panelen a fejhallgató és mikrofon jack-csatlakozása mellett 2db USB 2.0 és 1db USB 3.0 csatlakozó kapott helyet.

The Zalman S4 már elérhető a hazai piacon, méghozzá 25 000 Ft környékén.