A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, bemutatta a Level 20 sorozat legújabb tagját, a Level 20 RS ARGB kiadású közepes méretű toronyházat. A sportautók ihlette Level 20 RS ARGB egy kiemelkedő felső panellel rendelkezik, amely ügyesen elrejti az oldalsó I/O portokat; az elől látható ARGB fénysáv pedig tökéletesen utánozza az sportautók hátsó lámpájának érzését.

Az előlapi borítás háromrétegű szűrőre lett cserélve, a tartópillérek pedig úgy lettek megalkotva, hogy maximalizálják a légáramot, ezzel sajátos karakterisztikát adva a toronyház számára. Az előlapi panel mögött két ragyogó fényű, 200 mm-es ARGB ventilátor kapott helyet, amelyhez hátul egy 120 mm-es ventilátor is társul a tökéletes szellőzés érdekében. A két edzett üveg oldalpanel és az edzett akril panel a PSU burkolatán kiváló vizuális megjelenítést biztosít a tápellátás és a komponensek bemutatásához; az elforgatható PCI-E nyílások és az eltávolítható PSU burkolat pedig lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy alkatrészeiket könnyedén, az általuk preferált módon rendezhessék el. A Thermaltake komponensek segítségével a felhasználók megtapasztalhatják a legjobb folyadékhűtő kiegészítők és a fejlett kábelelrendezés élményét. Készülj a versenyre az új Level 20 RS ARGB-vel.

A Level 20 RS ARGB közepes toronyház legfőbb jellemzői:

Kifinomult dizájn

A hűtési maximalizálása érdekében a előlap és a felső panel háromrétegű szűrőt kapott. A tartóoszlopok úgy lettek kialakítva, hogy maximalizálják a légáramlást. Mindkét oldalán egy 4 mm-es edzett üvegapanel található, amellyel a felhasználók könnyedén megmutathatják DIY-szellemüket és élvezhetik a belső alkatrészek teljes láthatóságát. 

Kényelemes I/O port elosztás

A Level 20 RS ARGB közepes méretű toronyház kiemelkedő felső panel oldalsó részén elhelyezkedő I/O portok között két USB 3.0, két szabványos USB 2.0, egy HD Audio, egy bekapcsoló és egy ARGB gomb található, amely segítségével a felhasználók könnyedén változtathatnak a világítási módokon és egyszerűen hozzáférhetnek a kívánt portokhoz. 

Függőleges GPU tartó

A kifejezetten kettős GPU elhelyezési opcióval tervezett Level 20 RS ARGB támogatja a grafikus kártyák függőleges elhelyezését dupla PCI-E slotokkal. A PCI-e hosszabbító kábel opcionális kiegészítő. A mellékelt GPU tartókeret pedig megakadályozza a grafikus kártyák okozta PCIe sín elhajlását és csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést is.

Kiváló folyadékhűtési támogatás

A Level 20 RS ARGB közepes méretű toronyház rengeteg hellyel rendelkezik a fejlett AIO/DIY folyadékhűtési komponensek számára és támogatja a legtöbb AIO folyadékhűtő megoldást is. Akár 360 mm-es egyedi radiátor és akár 360 mm-es AIO vízhűtés is beszerelhető. A Level 20 RS ARGB két előtelepített 200 mm-es 5 V-os ARGB ventilátorral és egy 120 mm-es szabványos hátsó ventilátorral lett felszerelve, valamint elől akár három 140 mm-es, felül pedig három 120 mm-es és egy 200 mm-es ventilátorral tovább bővíthető.

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

Az Level 20 RS ARGB közepes méretű toronyház kiváló bővítési lehetőségeket kínál, így könnyedén megépítheted álmaid PC-jét.  Támogatja az ATX szabványú alaplapokat, a 172 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 400 mm hosszú (HDD rekesz nélkül) és 282 mm hosszú (HDD rekesszel) függőleges és vízszintes VGA elhelyezést, az akár 220 mm hosszúságú tápegységet, valamint kettő 2,5/3,5 hüvelykes (HDD állvánnyal) és további egy 2,5 hüvelykes (HDD rekesszel) tárolót, vagy kettő 2,5 hüvelykes HDD rekeszt vagy egy 3,5 hüvelykes (HDD rekesszel)  tárolóeszközt.