A PATRIOT™ VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója büszkén jelentette be a Viper V380 7.1 virtuális térhatású PC-s fejhallgató megjelenését. Kristálytiszta hangminőséget és kiemelkedő hangszigetelést biztosít a komoly játékhoz és a moziszerű hangélményhez. A Hi-Fi minőségű 53 mm-es neodímium mágneses meghajtókkal a V380 fejhallgató nagyobb érzékenységet és kiváló hangminőséget biztosít minden apró részlettel, így a felhasználók a harc közben gyorsabban reagálhatnak, mint riválisuk.

Az ergonomikus V380 fejhallgató nagy méretű fülpárnákkal rendelkezik, az állítható valódi bőr fejpánttal párosítva pedig maximális kényelmet biztosít a hosszú mérkőzések során is. Egy jó minőségű fejhallgató nélkülözhetetlen a legfontosabb pillanatokban. Legyen szó akár 4K-s akciófilmek nézéséről az este folyamán, vagy éppen a hajnalig tartó játékról, egy virtuális 7.1 fejhallgató az ideális megoldás a megfelelő térhatáshoz.

A V380 egy irányított, levehető mikrofonnal rendelkezik, amely ráadásul környezeti zajszűrő (ENC) technológiával is felszerelt. A V380 hihetetlenül tiszta hangzást biztosít a csapattársakkal történő kommunikáció során anélkül, hogy a háttérzaj zavará a kommunikációt.

A V380 könnyedén testre szabható a teljes spektrumú RGB világításnak köszönhetően, vagy választhatsz az előre beállított világítási minták közül a Viper RGB szoftver segítségével, hogy igazodni tudj a meglévő rendszeredhez. A kétéves garanciával érkező V380 fejhallgató kompatibilis a Windows® 7, Windows® 10 vagy újabb rendszerekkel, így világszerte a játékosok legjobb választását jelenti.

Legfőbb tulajdonságok:

• 7.1-es virtuális térhangzás, Hi-Fi minőségű 53 mm-es neodímium mágneses meghajtókkal

• Ergonómikus, zárt kialakítás a passzív zajcsökkentéshez, kényelmes oldalsó hangerőszabályzóval

• Irányított, levehető zajszűrős (ENC) mikrofon

• Személyre szabható, teljes spektrumú RGB világítás a Viper szoftverrel

• USB csatlakozás, harisnyázott 2,1 m-es kábellel