Az MSI, a csúcskategóriás gaming és alkotóknak szánt laptopok vezető gyártója eltökélt szándéka, hogy segítse az otthoni kreatív munkát végző szakembereket. A kialakult helyzetben rengeteg munkavállaló került szorult helyzetbe, ugyanis otthoni környezetükben megtalálható technológiai eszközeik nem minden esetben felelnek meg a munkájukhoz szükséges feladatok elvégzéséhez. Az MSI az alkotói laptopjait a modern kor elvárásaihoz igazodva tervezte meg, így tökéletes megoldást jelentenek az otthoni munkavégzés során. Az MSI a különböző igényekre eltérő megoldásokat kínál, így a kreatív szakemberek igényeiknek megfelelően tudják kiválasztani a számukra alkalmas képességekkel rendelkező laptopokat.

MSI Creator 17 – Minden feladatnak megfelel

A Creator 17 a világ első laptopja, amely a forradalmian új Mini LED kijelző technológiával rendelkezik, biztosítva a kiváló, valósághű színpontosságot és a vizuális szórakoztatási élményt minden kreatív szakemberek számára. Azoknak az alkotóknak, akik kimagasló képminőségre, nagyszerű 4K HDR teljesítményre és kiváló fényerőre vágynak, a Mini LED kijelzős laptop jelenti a következő logikus lépést. A HDR 1000 szabványnak köszönhetően az Creator 17 kijelzője visszaadhatja a tárgyak való életben látott tényleges színeit. A Creator 17 emellett széles színtartományú, 100%-os DCI-P3 színt lefedettséggel bír, hogy a valósághoz közeli színpontosságot biztosítson, ezzel páratlan megoldást jelent a fotózással és videók készítésével foglalkozó szakemberek számára. A 10. generációs Intel Core i9 processzor és a legújabb NVIDIA RTX Super sorozatú grafikus kártyák együttese alkalmas bármilyen nagy számítást igénylő munka elvégzésére. Akik a lehető legjobb megoldást keresik, az MSI Creator 17 jelenti a megfelelő döntést.

MSI Prestige – Alkoss időtlen pillanatokat

A Prestige sorozat azoknak készült, akik az egyensúlyt keresik a munka és az otthoni szórakozás között. A vékony fémvázzal rendelkező laptopok erőteljes hardverrel rendelkeznek, a 10. generációs Intel Core i7 U sorozatú processzor pedig lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt, köszönhetően a magas energiahatékonyságának. A dedikált NVIDIA videókártyának köszönhetően pedig nagy teljesítményt nyújt többet között az Adobe Creative Cloud alkalmazásokban a produktivitás növeléséhez. A hosszú, akár 16 órás üzemidő, a True Pixel kijelző és a Windows Hello támogatás pedig igazán megbízható munkagépekké teszi a Prestige sorozatot az üzletemberek számára, legyen szó akár otthoni munkáról, vagy mobilis munkavégzésről.

MSI Modern – Modern laptop a jelenkor igényeire szabva

Az MSI Modern sorozat az elegancia és a teljesítmény találkozásának megtestesítse. A szálcsiszolt alumínium váz, az időtálló esztétikai kidolgozás és a jelenkor igényeinek megfelelő csatlakozások alkalmassá teszik a sorozatot a mobilis munkavégzésre. A 10. generációs Intel Core i7 processzor és a dedikált NVIDIA videókártya (opcionálisan elérhető) megfelelő teljesítményt nyújt a közösségi médiás tartalmak készítéséhez, a grafikai munkákhoz és a Full HD videók vágásához. Az MSI Modern laptopok jelentik az ideális belépő szintű, mégis kompromisszummentes megoldásokat a home office-ban dolgozó munkavállalók számára.

Az MSI az alkotói szegmens vezető gyártója

A „Creator Center” alkalmazás hatékonyan optimalizálja a kreatív alkalmazásokat. A program segíti a gép teljesítményének ideális beállítását a felhasználástól függően, ezzel csökkenti a lassú betöltést és az akadást, valamint javítja a teljesítményt a képszerkesztő és videóvágó szoftverekben.

Az MSI frissített alkotói laptopjai hamarosan elérhetővé válnak a hazai piacon is.