A TaoTronics, a Sunvalley group zászlóshajó márkája, amely a zajszűrős fej- és fülhallgató megoldásairól híres, bemutatta a Bluetooth audio adapter kiegészítőit. Az adapterek segítségével akár Bluetooth képességekkel szerelheted fel az autós rádiódat is, így közvetlenül játszhatod le kedvenc zenéid a telefonodról, vagy akár régi vezetékes fejhallgatódat újíthatod fel a Bluetooth 5.0 képességeivel.

Okos kiegészítő telefonod mellé

A legújabb okostelefonok egyre jobban hanyagolják a hagyományos analóg Aux/jack csatlakozó használatát, ezzel több helyet biztosítva a telefon belső hardvereinek, vagy lehetővé téve a vízálló kialakítás tökéletesítését. A felhasználók nagy része viszont még mindig régi vezetékes fejhallgatót használ. A TaoTronics Bluetooth adapterek megoldást jelentenek az ilyen helyzetekre. Csak rakd zsebedbe a kompakt méretű kiegészítőt, csatlakoztasd hozzá fejhallgatód, majd a telefonoddal való párosítást követően gond nélkül élvezheted a Bluetooth technológia előnyeit.

A TaoTronics TT-BR010 Bluetooth sztereó adapter vagy a TT-BR04 autós adapter több szempontból is segíti a hétköznapi életet. A jövőben a telefonok egyre inkább el fogják hanyagolni a hagyományos csatlakozókat, így a régi autókat és fejhallgatókat nem tudják az emberek használni új készülékeikkel. Az adapterek ezzel szemben modernizálják a régi eszközöket és lehetővé teszik a vezeték nélküli zenelejátszást.

Újítsd fel otthoni hangrendszered

A Bluetooth hangszórók elterjedésével a hagyományos hangfalak egyre inkább kezdenek a háttérbe szorulni. Ráadásul, ha laptopunkkal vagy okoskészülékeinkkel szeretnénk ezeket összepárosítani, extra kábelekre lenne szükség, ami tovább bonyolítja a használatot. Az adapterek segítségével új képességet adhatsz az otthoni házimozi rendszerednek, így kedvenc zenéidet akár a kezedből, a telefonod segítségével is le tudod játszani a csúcsminőségű hangrendszereden.

Vezeték nélküli mikrofonhasználat

A fotótechnika fejlődésével egyre nagyobb igény mutatkozik a jó minőségű hangfelvételek készítésére. Ellenben a legtöbb esetben ehhez nagy méretű mikrofonok felerősítésére lesz szükség a kompakt fényképezőgépünkre, vagy kameránkra, amely jelentősen megnehezíti a hordozhatóságot. Amennyiben a vezeték nélküli adapterek valamelyikét csatlakoztatjuk kameránkhoz, akkor bármilyen Bluetooth mikrofonnal rögzíthetjük a hangot akár nagyobb távolságból is, ezzel nagyobb mozgásteret biztosítva a felhasználók számára.

Egyszerű használat

A TaoTronics Bluetooth adaptereket a használathoz mindössze csak csatlakoztatnod kell a kívánt eszközökhöz, legyen szó komplett hangrendszerekről, autós rádióról, fejhallgatóról, vagy éppen kameráról. Ha ez megtörténik, már csak a vezeték nélküli készülékek párosítása szükséges, és máris használhatóvá válnak régi készülékeink a Bluetooth 5.0 technológiával is. Ezenfelül a TaoTronics BR010 és BR04 adapterek kiváló minőségű hangkártyával lettek felszerelve, így remek hangminőséget biztosítanak kedvenc zenéink lejátszásához.