Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta az 5000 mAh-es T5000C külső akkumulátorát.

Az egyedi tervezésnek köszönhetően a kompakt T5000C külső akkumulátor gyönyörű, gravírozott virágmintával rendelkezik, amely frissítő tavaszt idéző megjelenést és finom tapintású érzést kelt. Sőt, a külső akkumulátor két világos és könnyed pasztellszínben kapható, amellyel tökéletesen kiegészíti a virágos mintát. A felszínen túl a T5000C olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint az USB-A és C-típusú portok támogatása, amelyek lehetővé teszik a kétirányú töltést is.

Felfrissítő megjelenés – virágminta és pasztellszínek

A T5000C eltér a hagyományos akkumulátorok tervezésétől, amelyet jellemzően tompa színek és díszítés nélküli felületek jellemeznek. A T5000C a friss tavaszi levegő érzetéből merít ihletet a formatervezéshez, a gyönyörűen gravírozott virágmintával nemcsak megkülönböztethetően frissítő megjelenést, hanem finom tapintású érzetet is nyújt. Mindezek mellett az akkumulátor két pasztellszínben kapható: pasztell kék és púder rózsaszín.

Tökéletes társ utazás közben is – kompakt és könnyű kialakítás

A T5000C ideális azoknak, akik mindig úton vannak. A mindössze 1,42 cm vastagságával annyira vékony, mint egy átlagos okostelefon, így könnyen becsúsztatható a táskákba és a hátsó zsebekbe egyaránt. A 125 g-os súlyának köszönhetően pedig felhasználók könnyedén magukkal vihetik.

Két port, kétirányú töltés

A T5000C két USB-porttal rendelkezik (A-típusú és C-típusú), amelyek akár 3.0A kimeneti áramerősséggel is működhetnek, így lehetővé téve két eszköz egyidejű töltését. Ezenfelül a C-típusú port támogatja a kétirányú töltést, így a csatlakoztatott eszközöket és a T5000C-t egyetlen kábellel is feltöltheted.

Átfogó védelem

A biztonságos működés érdekében az eszköz bemeneti és kimeneti túltöltés-, túlmelegedés-, túlhevülés-, rövidzárlat- és túlfeszültség védelemmel lett ellátva.