A COVID-19 járvány folyamatos terjedése miatt, sok vállalkozás áttért az otthoni munkavégzésre. A Synology vezeték nélküli routerei hatékony VPN szerver képességekkel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az alkalmazottak számára a távoli munkavégzést. A Synology VPN Plus szolgáltatás április 6-tól kezdve egészen 2021. szeptember 30-igingyenesen igénybe vehető. 

„Tapasztaltuk, hogy rengeteg vállalkozás igyekszik a különféle VPN-megoldások bevezetésével, hogy gyorsan létrehozhassanak egy távoli munkavégzést segítő infrastuktúrát.” – nyilatkozta Hewitt Lee, a Synology termékmenedzsment csoportjának igazgatója. „Mivel a helyzet előre nem látható módon fejlődik tovább, megértjük, hogy sokan bizonytalanok abban, hogyan tarthatják fenn vállalkozásaik folyamatos működését. A Synology ennek hatására ingyenes VPN Plus licenceket kínál, ezzel segítve a vállalkozásokat a távoli munkavégzés során.” 

​​​​​​​

A Synology RT1900ac, RT2600ac és MR2200ac vezeték nélküli routerek új és meglévő tulajdonosai egyaránt ingyenesen igénybe vehetik a VPN Plus – VPN klienshozzáférési és a Site-to-Site VPN licenceket.2 Minden licenc megszakítás nélkül használható és nem igényel extra költségeket egészen 2021. szeptember 30-ig.

A VPN Plus-ról

A távoli kapcsolódás biztosítása nem jelenthet kihívást akkor sem, ha az egész iroda otthonról dolgozik. A VPN Plus segítségével átalakíthatod a Synology Router-ed egy egyszerűen beállítható és használható, erőteljes VPN szerverré. Segíts munkavállalóidon egy biztonságos csatlakozással a vállalati erőforrásokhoz, amelyet bárhol és bármikor elérhetnek.

Tudj meg többet az VPN Plus-ról