Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobiltartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és egyéb ipari megoldások vezető gyártója bemutatta az ADATA SE900G-t, amely egyike azon kevés külső SSD-nek a piacon, melyet szemkápráztató RGB világítással láttak el.

Az ADATA SE900G egy USB 3.2 Gen2x2 külső SSD, amely ötvözi a teljesítményt és a ragyogó stílust. Az SE900G kiváló használhatóságot és teljesítményt nyújt, az olvasási és írási sebessége pedig elérheti az akár 2000 Mb/s-ot is. A SE900G ennek következtében nagyjából huszonötször gyorsabb, mint egy hagyományos külső merevlemez. A felhasználók egy 10 GB-os 4K HD filmet nagyjából 10 másodperc alatt képesek átmásolni rá.

Kiváló teljesítmény mellett az SE900G egy káprázatos RGB kialakítással rendelkezik, ezzel egyedülállóvá téve a külső SSD-k között. Az RGB világítás a felső borítás 74%-át fedi le, így összekeverhetetlen fényerőt és látványt nyújt. Sőt, az RGB világítás egy kocka mintás panelen szűrődik át, amely jellegzetes és kifinomult megjelenést kölcsönöz az eszköznek. Azok a felhasználók, akik már egyedi RGB világítású munkaállomásokat, vagy gaming rendszereket építettek, különösen értékelni fogják az SE900G káprázatos stílusát.

Az SE900G számos eltérő kapacitással érhető el (512 GB / 1 TB / 2 TB), tökéletesen megoldássá téve az alkotóknak a nagy fájlok tárolásához, valamint a játékosoknak a konzolos játékaik tárolásához. Amikor a gamerek újra játszani szeretnének egy adott játékkal, csak csatlakoztatniuk kell az SE900G-t, amely jóval gyorsabban betölt mindent, mint egy hagyományos külső merevlemez.  

Az SE900G mindegyik elterjedt operációs rendszert támogatja, beleértve az Androidot, a macOS-t és a Windows-t is. A felhasználók egyszerűen megtekinthetik videóikat, fényképeiket, lejátszhatják kedvenc zenéiket, valamint megoszthatják azokat több eszköz között az SE900G segítségével.