Itt a nyár, gyönyörű napsütés és rengeteg lehetőség itthon, valamint külföldön egyaránt ahhoz, hogy az év eddigi fáradalmait kipihenjük és felkészüljünk az őszi hajtásra. Persze manapság kedvenc elektronikai eszközeink egy része állandóan velünk tart, konnektort pedig nem minden találunk.

Ilyenkor jöhet jól a nyár egyik legpraktikusabb elektronikai kiegészítője, a külső akkumulátor, melynek kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Az első természetesen a kapacitás, hiszen nem mindegy, hogy mennyi extra energiával indulunk neki a kalandoknak. A Zalman ZM-PB84IW 8400mAh extra kapacitást biztosít, mely általánosságban két okostelefon teljes feltöltésére is bőségesen elegendő.

A második szempont a márka, hiszen akkumulátorról van szó, mely bizony veszélyes eszköz. A Zalman jól ismert márka a piacon, a Zalman ZM-PB84IW pedig Samsung lítium-ion akkumulátorokkal dolgozik, így a minőség és a megbízhatóság garantált. A további extrák is fontosak egy külső akkumulátor kiválasztásakor, mint például az, hogy hány eszköz tölthető egyszerre vagy van e valami egyéb extra funkciója a terméknek. A ZM-PB84IW két USB-A csatlakozót is kínál, melynek köszönhetően egyszerre két eszköz is tölthető. Továbbá a LED töltöttségjelzőnek köszönhetően mindig tudni lehet, hogy mennyi extra energiánk maradt még, illetve a LED villanófény funkciónak is rengetegszer lehet hasznos szerepe.

A Zalman ZM-PB84IW 2 év garanciával 7000 Ft környékén kapható itthon.