A kijelzőspecialista AOC bejelenti a professzionális P3 termékcsaládot, amely hét új monitort tartalmaz három különböző méretben.

A 24 hüvelyk/60,4 cm képátlójú 24P3CW24P3CV és 24P3QW modelleket, a 27 hüvelyk/68,6 cm képátlójú Q27P3CWQ27P3CV és Q27P3QW modelleket, valamint a 34 hüvelyk/86,4 cm képátlójú ultraszéles CU34P3CV modellt elsősorban irodai és otthoni felhasználásra szánták. A 3 oldalon keret nélküli, erős és élénk színeket megjelenítő IPS- vagy VA-panelek 178°/178° széles betekintési szöget kínálnak a fokozott megtekintési kényelem érdekében online, szöveges, táblázatos, kódolási, grafikai és egyéb munkákhoz. Míg az ergonomikus lábazatok kényelmes munkakörnyezetet tesznek lehetővé, a 4 portos USB 3.2 elosztók minden modellnél további sokoldalúságot biztosítanak bármilyen üzleti környezetben.

A modellek egy része beépített 2 MP vagy 5 MP webkamerák Windows Hello™ támogatással is rendelkezik, amelyekkel a felhasználók azonnal bejelentkezhetnek a munkameneteikbe, a DisplayPort kimenet a letisztult és elegáns többmonitoros elrendezések létrehozásához, valamint a beépített USB-C dokkolók, amelyekkel a felhasználók a laptop-alapú munkakörnyezetet egyetlen kábellel produktív asztali munkakörnyezetté alakíthatják át. Minden új P3 modell fenntartható papírpárnás csomagolásban kerül forgalomba, és a legújabb környezetvédelmi előírások, például az EPA, az EnergyStar 8, a TCO 9.0 és az EPEAT tanúsítványok szerint készült.