Az új számítógép-konfigurációt építő felhasználók között sokan vannak, akiknek fontos, hogy a lehető legalacsonyabb áron kapják meg a számítógép teljesítményét nem befolyásoló alkatrészeket. A Zalman T8 jó példa lehet egy olyan házra a pénztárcabarát felhasználók számára, amely érdekes megjelenést is kínál és alapvető feladatait is ellátja.

A Zalman T8 egy ATX Mid-Tower ház, amely ATX, mATX vagy Mini-ITX alaplapok befogadására alkalmas. A gyártó KIEMELTE, hogy az egész termék fekete bevonatú acélból készült, ami megfelelő szerkezeti stabilitást biztosít. A LED RGB világítás szerelmesei értékelni fogják, hogy a modell Spectrum RGB effektussal lett ellátva, amely fényűző megjelenést kölcsönöz az egész konfigurációnak.

A Zalman T8 praktikus I/O panellel rendelkezik, amely a bekapcsológombokat, fejhallgató- és mikrofoncsatlakozókat, valamint három USB-portot tartalmaz, melyek közül az egyik 3.0 szabványú, és akár 5Gbps adatátviteli sebességet kínál. A termék fontos előnye az előre telepített 120mm-es ventilátor is, amely alapértelmezés szerint a ház hátulján található.

A modell támogatja az akár 160mm-es CPU-hűtő magasságot, az akár 295mm-es grafikus kártya hosszúságot, valamint négy 2,5 hüvelykes SSD, két 3,5 hüvelykes HDD és egy 5,25 hüvelykes optikai meghajtó elhelyezését. A felhasználók további négy ventilátort és két radiátort is beépíthetnek a belsejébe.

A Zalman T8 már Magyarországon is elérhető.