A Razer. a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Chroma Hardware Development Kit-et (hardverfejlesztői-csomag, HDK), a világ legfejlettebb, PC játékosoknak és rajongóknak szánt, moduláris világítási rendszerét.

A Razer Chroma ökoszisztémába integrált Chroma HDK teljeskörű szín-testreszabhatóságot kínál, az egyes, különálló LED-ekre kiterjedő pontos vezérléssel. A felhasználók úgy formálhatják és hajlíthatják a LED szalagokat, hogy azok szinte bármilyen felülethez illeszkedjenek, és egy teljes helyiséget, otthont, vagy irodát világítsanak meg, a teljes játék-immerzió érdekében. Az egyedileg szabályozható fények Razer Synapse 3 integrációval rendelkeznek, és a Razer Chroma™ technológiájával működnek, amely testreszabható, eszközök között szinkronizálható világítási funkciókat tesz lehetővé.

A Razer Chroma HDK 4-csatornás kimenetet támogat, összesen 64 RGB LED-del. A dobozban két LED szalag található, amelyek mindegyike 16 LED-et tartalmaz, és a (külön megvásárolható) Razer Lightpack Extension Kit segítségével egy további LED-szalag párral, és hosszabbító kábelekkel bővíthető. A játékosok 16,8 millió szín, és számos különböző fényhatás közül választhatnak. Az egyedi beállítások a Razer Synapse 3 – a jelenleg bétaverzióban elérhető, következő generációs eszköz-konfigurátor – vadonatúj Chroma Studio-jának segítségével hozhatóak létre. A Chroma Studio használatával a játékosok az eszközök között szinkronizálhatják a világítási effekteket, valamint képesek egyes fényhatások folytatólagos megjelenítésére több periférián keresztül, azok egymáshoz elfoglalt helyzete alapján.