Egyre többen szeretnék otthonukat „felokosítani”, melyhez az IoT eszközök mellett komolyabb megoldásokra is szükség lehet. A számítógépek megadhatják ezt a tudást, de egy óriási és hangos gépet senki sem szeretne a nappali díszeként kiállítani.

Ilyenkor jöhet jól egy dizájnos, kompakt és halk megoldás, melybe relatíve olcsón építhetünk egy olyan konfigurációt, mely kimagasló multimédiás megoldásai mellett akár munkára vagy szórakozásra is jó lehet. A Zalman T5 pontosan egy ilyen micro-ATX formavilágú elegáns megoldás, melyben a tervezők maximálisan kihasználták a lehetőségeket. Manapság már bivalyerős gépet is építhetnénk ekkora házba, de kiváló multimédiás összeállításokat is készíthetünk, melyek a 4K-s videólejátszást, az online streaming szolgáltatásokat és a teljes értékű számítógép adta lehetőségeket kínálják.

A házba egyébként 4 ventilátor is szerelhető, így minden hardver kellő hűtéshez juthat a méretből adódó korlátok ellenére, az I/O panelen pedig villámgyors USB 3.0 csatlakozás kapott helyet.