Az Imperatort a Konzolok Szervíze rakta össze, céljuk pedig az volt, hogy a lehető legjobb áron a legnagyobb teljesítményt kapd. Ezzel a géppel bármelyik mai játékot nyugodtan elindíthatod, hiszen mindennel megbirkózik a megfelelő beállítósok mellett.

A  Pentium G4560 processzor  az áráért olyan teljesítményt kínál, amely játék közben simán tartja a lépést a legújabb Core i szériás termékkel.
A VGA szerepetét egy GTX 1050 G1 Gaming kapta meg, amely ebben az összeállításban igazán képes megmutatni az erejét. Ezzel a vga-val nyugodtan nyomhatod a Battlefield 1-t vagy a GTA5-öt, úgy, hogy szinte alig fogyaszt!
Ezt láthatod abból is, hogy egy Zalman 400 W-os tápegység fele az energiaellátásért,és biztosíthatunk arról, hogy még így is marad tartalék a tápban!
Ezt a kiváló konfigot egy Zalman Z1 Neo házban kapod, amely ablakos kialakításával, kiemelkedő szellőzésével még akkor is tökéletes lesz, ha később fejlesztenéd a gépet.
Ha szeretnél egy olyan számítógépet, amely helyt áll a mindennapi feladatokban, halk, alacsony fogyasztású, de a játékok sem okoznak neki gondot, akkor az Imperatort neked találták ki!