A piacvezető komponens és periféria gyártó Cooler Master bejelentette az új, teljesítményre összpontosító mechanikus billentyűzetét a MasterKeys MK750-et.

Az új jövevénye a díjnyertes gaming perifériáknak egy mágneses, eltávolítható csuklótámaszt, négy dedikált media billentyűt, teljes RGB megvilágítást világító fénysávval, USB Type-C csatlakozót és eltávolítható kábelt, valamint természetesen Cherry MX mechanikus kapcsolókat kapott, amelyek egy eloxált alumínium házban kaptak helyet. Ez egy professzionális színvonalú gaming billentyűzet, amely tökéletes választás lehet a feltörekvő játékosoknak, akik professzionális játékélményre vágynak.

“Még magasabbra akartuk tenni a lécet, így olyan billentyűzetet terveztünk, amely magába foglalja a MasterKeys Pro család minden fantasztikus extráját, de hozzá adtunk pár új elemet is, amelyekre szükség lehet a versenyszerű játékoknál elvárt összeállításoknál, mint például a média billentyűk, vagy az eltávolítható csuklótámasz, amely a magasabb komfortot biztosítja,” mondta Bram Rongen, a perifériákért felelős marketing menedzser.

Emeld a játékod színvonalát mechanikus Cherry MX RGB kapcsolókkal –

A játékosoknak a legjobbra van szükségük, ezért a a MasterKeys MK750-ben csak valódi Cherry MX kapcsolók lettek beépítve, amelyek biztosítják a tartósságot, érzékenységet, pontosságot és az érzékelési pont visszajelzését. A billentyűzet beépített processzorának és memóriájának köszönhetően minden kérés azonnal végrehajtódik, késedelem nélkül. A profik számára akik az egyedi billentyűket részesítik előnyben, a MasterKeys MK750 normál kiosztást biztosít, de kilenc lila PBT gombot is tartalmaz, amelyek további tartósságot biztosítanak.

Mutass Nekem Fényt! –

Az esztétika számít, ezért az MasterKeys MK750 nem csak minimalista, karcsúsított kialakítást, de egy egyedi sugárzó fénysávot is kapott, így stílusossá és hangulatossá varázsolja a játékélményt. Válaszd ki a számodra megfelelő világítási beállításokat, vagy kapcsold ki őket a felhasználóbarát szoftveres alkalmazás segítségével. Az RGB világítást akár billentyűnként is lehet változtatni, így teljesen személyre szabható.

Kényelem-

Pihentesd a csuklódat a hosszúra nyúló játékok ideje alatt az egyszerűen csatlakoztatható, mágneses csuklótámaszon. A csuklótámasz extra puha műbőrrel van borítva, memóriahab töltettel amely optimális kényelmet biztosít a maratoni játékok ideje alatt.

A billentyűzet tele van praktikus tulajdonságokkal, amelyek minden kétséget kizáróan segítenek a virtuális küzdőtéren, és a MasterKeys MK750 olyan felszereltséggel rendelkezik, amelyre igazán szükség van.

A MasterKeys MK750 előreláthatólag november 21-től válik elérhetővé 53 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.