Az Argon széria megtervezésekor a Genesis célja az volt, hogy egy multifunkciós, a nap bármely szakaszában jól használható gamer headsetekből álló szériát alkosson. Az Argon 500 ennek megfelelően nem csak az órákon át tartó játékban, hanem a filmezésben és zenehallgatásban is kiváló társ lesz.

Erőteljes hangzás
A lehető legjobb hangzás érdekében az újdonság 53 milliméteres vezetőket kapott, melyek kisebb társaiknál jóval nagyobb élményt kínálnak. A vezetőket párnázott, kényelmes fülpárnák mögé rejtették, így a játékosok egész nap élvezhetik az Argon 500 előnyeit, mely kiemelkedik a mezőnyből. Frekvenciaátvitel: 20 – 22 000 Hz. Érzékenység: 109 dB.
Érzékeny és leválasztható mikrofon
Játék közben a pontos és tiszta kommunikáció nagyon fontos, így az Argon 500 mikrofonja rendkívül érzékeny, tiszta hangot továbbít és zajszűrővel is el van látva. A multifunkcionalitás jegyében természetesen leválasztható mikrofonnal van dolgunk, vagyis nélküle egy kiváló multimédiás fejhallgatót kapunk.
Utazásra kész
Az egyszerű és letisztult külső nem csupán a szobából kilépve olvad bele a környezetbe, hanem lehetővé tette azt is, hogy nyugodtan magunkkal vihessük az Argon 500-at. A megerősített fém keret és a tartós kábelek biztosítják azt, hogy hosszú ideig hű társunk lesz az újdonság.
A Genesis Argon 500 mindössze 12 000 Ft körül elérhető már a hazai piacon, 2 év garanciával.