A vezeték nélküli headsetek piacán egy ideje már külön kategóriában versengenek a sportolásra kifejlesztett megoldások, melyek sokszor komoly felárral és jó néhány kompromisszummal próbálják meg magukat eladni. Az Audictus Endorphine nem ismeri ezt a két kifejezést, hiszen minden szempontból mozgásra terveztük!

A zenei mindenen átsegít

Mindenki tudja, hogy egy jó időben felszólaló zeneszám még jó néhány extra métert vagy ismétlésszámot tud hozzátenni a teljesítményhez, nem csoda, hogy rengetegen hallgatnak zenét sportolás közben. Az Endorphine pontosan erre a célra készült, de természetesen átlagos felhasználásra is kiváló választás.

Szabadság és kényelem

A kiváló minőségű zenét mindig magunk mellett akarjuk tudni. Az Endorphine számára nem létezik lehetetlen szituáció. Reggeli edzés, utána pedig irány a munka? Hétvégén kirándulás vagy kalandozás a városban? A kényelmes gumi fülpárnák 3 méretban találhatóak meg a csomagban, így mindenki megtalálja a számára ideális választást. A vezeték nélküliség kényelme szinte leírhatatlan, a 10 méteres hatótáv pedig nem csak mobilokhoz, hanem számítógépekhez és tabletekhez is remek választássá emeli az Endorphine-t.

A headset egyik legjobb tulajdonsága pedig egyértelműen a multipoint-pairing rendszer, mely lehetővé teszi, hogy több eszközhöz is csatlakozzon, így mindenféle bonyodalmak és bosszankodás nélkül válthatunk az eszközök között. Az IPX4-es szabványnak való megfelelés pedig garantálja, hogy az izzadtság és a rossz idő sem árthat neki.

Egyszerű és minőségi

Az Audictus minden terméke, így az Endorphine is kiváló minőséget és letisztult külsőt garantál, bárki számára, bármilyen alkalommal használható. Az egyszerű fekete-ezüst párosítás mellett fekete-zöld és fekete-piros párosításban is elérhető a termék.

Az Audcitus Endorphine már 9000 Ft környékén elérhető a hazai boltokban.