A Zalman CNPS80G egy rendkívül csendes, méretét meghazudtoló hűtési képességgel rendelekző processzorhűtő, mely főként a kisebb alaplapok és házak esetében tehet jó szolgálatot.

Ha kisebb méretű számítógépházat tervezel vásárolni, melyben egy kompakt alaplapra építkezel, akkor különösen fontos figyelembe venni, hogy miként is lesz biztosítva a megfelelő hűtés. A kisebb házak esetében nem alkalmazhatunk vízhűtést vagy komoly vastagsággal rendelkező szokványos megoldást, de mégis van mód arra, hogy csendesen és hatékonyan oldjuk meg a problémát. A Zalman CNPS80G kiváló választás lehet ebben az esetben, hiszen rendkívül kompakt mérete ellenére ventilátorral is rendelkezik. Az apró hűtő mindössze 61,4mm magas, vagyis a legkompaktabb számítógépházakban is elfér.

A Zalman CNPS80G alumíniumból készült, a különleges dizájnt pedig a Zalman által levédetett Zalman FHS (Flower Heatsink) technológia inspirálta. A radiátor minden eleme közvetlenül csatlakozik a hűtő alapjához, így a processzortól még hatékonyabban képesek elvezetni a hőt. A 85mm-es ventilátor ebben a méretben és kategóriában meglehetősen nagy és hatékony megoldásnak számít, a különleges lapátai pedig úgy lettek megtervezve, hogy a radiátor elemei között a lehető legtöbb levegőt mozgassák.

Az újdonság hamarosan elérhető lesz a hazai piacon.

Specifikáció:

  • Súly: 180 g
  • Anyag: alumínium 
  • Zajszint: 25.3 dB +/- 10% maximum
  • Vezérlő: PWM
  • Ventilátor Sebesség: 1000 – 2000 rpm

Kompatibilitás: Intel LGA 1156/1155/1150