NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), az okosotthonokat működtető WiFi hálózatok vezető szolgáltatója bejelentette a világ első, új Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh jelerősítő (EAX80) megjelenését, amely a meglévő otthoni, korlátozott hálózat kiegészítésére jött létre. A Nighthawk WiFi 6 Mesh jelerősítővel kiterjesztheted az otthoni hálózatod lefedettségét és kapacitását, hogy több eszközt támogasson.

Egy olyan összekapcsolt világban élünk, ahol a napi teendőink legnagyobb része az interneten múlik. A szórakoztató elektronikai termékek jó része WiFi kapcsolatot igényel az ideális működéshez, amit csak olyan erős és folyamatos csatlakozással tudunk biztosítani, amely elegendő kapacitással rendelkezik a folyamatos használathoz.

A jelen, és a jövő vezeték nélküli hálózatainak kihívásaihoz tervezett Nighthawk WiFi 6 jelerősítő teljes sávszélességet és sebességet, illetve lefedettséget kínál. A WiFi 6 segítségével a már meglévő hálózatodon élvezheted a szélessávú kapcsolat előnyeit a legtávolabbi sarkokban is akár 6 Gbps sebességgel. A 8 sávos WiFi több térbeli „vonalat” biztosít nagyobb sávszélességgel, ezzel kevesebb fennakadást eredményezve a WiFi hálózatra csatlakozott eszközök között.

A Nighthawk AX8 WiFi 6 jelerősítő bármilyen routert támogat, beleértve a szolgáltatók által biztosított átjárókat is, zökkenőmentesen és egyszerűen növeli a meglévő hálózatod képességeit. A már meglévő WiFi hálózatod neve (SSID) nem fog változni, így a készülékeket nem kell kézileg csatlakoztatnod a WiFi 6 hálózatra. Az AX8-cal a WiFi 6 minden előnyét élvezheted, beleértve a gyors sebességet és a megnövelt kapacitást, amely kiemelkedően fontos az okosotthonok számára.

Az EAX80 négy gigabites LAN porttal is rendelkezik azok számára, akik jobban szeretik a vezetékes csatlakozást, ráadásul USB 3.0 bemeneti csatlakozót is kapott, ezzel támogatva a hálózati tárhelyek csatlakoztatási lehetőségét.

„A NETGEAR-nél azon dolgoztunk, hogy a lehető legváltozatosabb, nagy teljesítményű WiFi 6 termékvonallal rendelkezzünk. A Nighthawk AX8 Mesh WiFi 6 jelerősítő bevezetésével lehetőséget biztosítunk mindenki számáraa legújabb WiFi technológia előnyeinek kihasználására.” – Nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékek alelnöke.

A Nighthawk EAX80 ideális az olyan nagyméretű lakásokhoz, ahol a már meglévő routerre vagy hálózati átjáróra egyszerre több mobil- és okoseszköz csatlakozik a WiFi hálózaton keresztül. Éld át a legjobb gaming és streaming teljesítményt a garázstól egészen a hátsó udvarig. A gigabites letöltési sebesség valósággá válik a 160 MHz-es csatornát támogató mobileszközökön és laptopokon.

A NETGEAR Nighthawk applikációval iOS-en és Androidon könnyedén beállíthatod a WiFi 6 Mesh jelerősítőt. Pár egyszerű érintéssel a Nighthawk applikációban a telefonodról, vagy tabletedről könnyedén kiterjesztheted az otthoni WiFi 6 mesh hálózatodat. Azok számára, akik már Nighthawk routerrel rendelkeznek, az applikáció segítségével egyaránt vezérelhetik a routert és a jelerősítőt is.

Elérhetőség:

Az új Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh jelerősítő (EAX80) már előrendelhető $249.99 USD ajánlott fogyasztói áron, melynek megjelenése 2019. utolsó negyedévében várható.