Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória-megoldások terén-, örömmel jelentette be, hogy elnyerte a 2019 Good Design Award díjat. A Thermaltake A500 alumínium és edzett üveg kiadású közepes toronyház átment az elsődleges és másodlagos szűréseken is, összesen pedig 4772 benevezett termék közül választották ki. A Thermaltake rendkívül hálás a 2019-es Good Design Award díj elnyeréséért és továbbra is törekedni fognak a tervezési, valamint innovációs munkálatok támogatására és előre mozdítására!

Thermaltake A500 alumínium edzett üveg kiadású közepes toronyház

A Thermaltake A500 TG elegáns alumínium előlappal, két 4 mm-es edzett üveg oldapanellel rendelkezik, valamint két előre telepített 120 mm-es felül elhelyezkedő ventilátorral és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral biztosítja az optimális szellőzést. A tápegység csatornájának fedele hozzájárul az átlátható és egyszerű kábelvezetéshez, valamint támogatja az ATX méretű alaplapokat is. A legmodernebb grafikus kártyákkal és a levegő/folyadék hűtési megoldásokkal felszerelt PC-hardverek befogadására, az A500 Alumínium TG-t azok számára tervezték, akiknek a kiemelkedő hűtőteljesítmény és a letisztult, ízléses formavilág a választási szempont.

Termékoldal: https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003338

Termékvideó: https://www.youtube.com/watch?v=DIkd-MObieA

A Tt Design-ról

A Tt Design központ 2008-ban alakult Thermaltake Technology Co. Ltd., Ipari Tervezési Osztály néven, amely a márka arculatáért, a termékek tervezéséért, a csomagolások megtervezéséért és a marketing-, illetve vizuális kommunikációs projektek tervezéséért felelt. A tervezési tökéletességhez és a maradandó vásárlási élményhez való ragaszkodás a legjobb felhasználói élményt eredményezi. A több éves termékfejlesztési tapasztalatának köszönhetően a TT Design központ egy elhivatott és kreatív szakmai csapattá alakult. A feladatuk a legjobb terméktervek elkészítése és újabbnál-újabb kreatív ötletek kidolgozása, melyekkel tökéletes felhasználói élményt és hosszantartó környezeti fenntarthatóságot képesek biztosítani.

A TT Design központban a legkiválóbb tervezőcsapat dolgozik kellemes munkakörnyezetben. A csapat a tervezés minden lépésében magabiztos. A legjobb tervezési munkák elkészítésére törekszünk, melyet a filozófiánk is tükröz: „Tervezz okosan, dolgozz okosan”.

A TT Design központ ragaszkodik ahhoz, hogy a jó termékek legfontosabb eleme nem a mutatós küllemben, díszes funkciókban és a bonyolult beállítási lehetőségekben rejlik, hanem az elfogadó emberi környezetben. A legjobb felhasználói élmény kutatását követően a termékeink létrehozásának kiindulópontja a prémium alapok elkészítésében rejlik. A tervezéstől az innovatív laboratóriumi fejlesztésig, az esztétikát, a felhasználói felület kutató egységen át, a vizuális kommunikáció és a marketing szakmai tanácsadó csapatig bezárólag arra törekszünk, hogy tervezőasztalon lévő munkáinkat, élő műalkotásokká formáljuk át a felhasználók örömére.