A kaliforniai székhelyű VAVA lézeres projektora elhozza a nagyképernyőt az otthonodba. A VAVA 4K projektor rövid távolságra helyezhető – akár 20 cm-re a faltól -, amely akár 150 hüvelykes Ultra HD felbontású képet is képes a falakra vetíteni, ezzel valódi moziélményt biztosítva a felhasználók otthonába. Az ALPD 3.0 technológia támogatásával sikerült a fényerőt a kétszeresére növelni, amely lenyűgöző színrészletességet és kontrasztot eredményez. A képminőségen tovább javít a HDR10 formátum, amely végeredményben nagyobb dinamikát, kontrasztot és képélességet biztosít. Továbbá, a projektorban egy Harman Kardon hangrendszer kapott helyet, amely háromszor erősebb és dinamikusabb hangzással rendelkezik, mint egy hagyományos televízió.

4K felbontás a vásznon

A VAVA 4K lézeres projektor egy DLP 4K UHD DMD chip-et használ, amely valós felbontása 1920 x 1080p. A négyfázisú pixel-eltolás technológiának köszönhetően a projektor vertikálisan és horizontálisan is képes 240 Hz-es sebességgel a pixelek mozgatására az óramutatóval megegyező irányban, amely végeredményben megnégyszerezi a valós pixelek számát, ezzel valóságos 3840 x 2160p Ultra HD felbontást eredményezve összesen 8,3 millió pixellel. A 4K felbontásnak hála a filmek, fényképek és a játékok minden eddiginél élesebbek és tisztábbak lesznek. A kép biztosításáért felelős lézer pedig tízszer hosszabb élettartamot tesz lehetővé a hagyományos projektorokhoz képest, ezzel akár elérve a 25 000 órányi élettartamot is.

Kis távolság, hatalmas kép

Mindössze 20 cm-re is elhelyezhető eszköz akár 100 hüvelykes kijelzőt képes biztosítani ekkora távolságból. Ha valakinek ez nem lenne elég, a VAVA projektor hátrébb csúsztatásával már 150 hüvelykre növelhető a falra vetített kép mérete.

ALPD 3.0 és HDR10 támogatás

Az ALPD 3.0 technológiát a legjobb mozitermekben használják a lehető legkiválóbb képminőség elérése érdekében. A VAVA lézeres projektor a vezető mozitermekhez hasonlóan integrálta a technológiát, mellyel sikerült 6000 lumenre növelni a fényerőt, hogy a képernyő a lehető legvilágosabb környezetben is látható maradjon, ráadásul a színek további javítására is kitűnően alkalmas. HDR10 támogatással is rendelkezik a készülék, így a korábbinál élesebb, dinamikusabb és kontrasztosabb képet élvezhetnek a felhasználók.

Valósághű színek és lenyűgöző kontraszt

A VAVA lézeres projektor által létrehozott kép 85%-os NTSC lefedettséggel rendelkezik, így valósághű színek megjelenítésére képes. Az erőteljes 3000:1 kontrasztaránynak köszönhetően pedig mozi szintű élményt tesz lehetővé otthonodban jóval részletesebb képminőséggel, mint amire a konkurens gyártók 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkező projektorai képesek.

Harman Kardon hangrendszer

Hogy ne csak képminőségben vegye fel a harcot a hagyományos televíziókkal szemben, a VAVA a Harman Kardonnal közösen együttműködve hozta létre a projektorban elhelyezett hangrendszert, amely akár háromszor dinamikusabb hangzást képes biztosítani egy átlagos televízióhoz képest, ráadásul dts-HD és Dolby Digital támogatással is rendelkezik, ezzel kedvezve a kiváló minőségű audió szerelmeseinek.