NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a vállalkozásokat és az intelligens otthonokat működtető hálózati termékek vezető szolgáltatója bejelentette a Nighthawk® AX8 8-stream WiFi 6 kábelmodem-router érkezését.

A NETGEAR a Nighthawk AX8 WiFi 6 DOCSIS 3.1 modemet azért fejlesztette ki, hogy egy minden az egyben megoldást kínáljon a legújabb generációs WiFi 6 támogatásával. A beépített DOCSIS 3.1 modem villámgyors, több gigabites internetet biztosít, a következő generációs WiFi 6-tal pedig négyszer több WiFi készüléket is képes kezelni. A NETGEAR Nighthawk AX8 az első olyan eszköz, amely először egyesíti ezt a két élvonalbeli technológiát a fogyasztói piacon. A Nighthawk több gigabites sebességű modem és router eszköze valóban új élményt nyújt a beépített kábelmodem révén, amely támogatja az 1 Gbps+ internetsebességet és a legkorszerűbb WiFi 6 technológiát. Ideális megoldás azoknak a háztartásoknak, amelyek lag-mentes játékot, 4K HD-streaminget és internetböngészést szeretnének egyszerre több képernyőn. A Nighthawk AX8 még több stream-elést, online gaming-et és böngészést tesz lehetővé, köszönhetően a 2,5 Gbps multi-Gig Ethernet portoknak és a 4 Gigabites Ethernet portoknak, ezáltal szinte végtelen lehetőséget teremtve a hihetetlenül gyors vezetékes internetkapcsolathoz. A Nighthawk Mobile App segítségével a telepítés gyorsan és egyszerűen elvégezhető, az otthoni hálózatod kezelőfelületét pedig bárhonnan elérheted vele. Az automatikus firmware frissítés funkció a biztonsági javítások alkalmazását a szolgáltatótól függetlenné teszi a nagyobb védelem érdekében.

„A NETGEAR-nél arra koncentrálunk, hogy ügyfeleink és az iparágak számára előremutató otthoni és vállalati innovációs megoldásokat biztosítsunk” – nyilatkozta Sandeep Harpalani, a NETGEAR csatlakoztatott otthoni eszközök termékmenedzser alelnöke. „Már alig várjuk, hogy bevethessük legújabb eszközünket a WiFi képességek új generációját, amely egyesíti a DOCSIS 3.1 és a WiFi 6 szolgáltatást az otthoni és irodai csatlakozás újraértelmezéséhez.”​​​​​​​

Elérhetőség:

A NETGEAR Nighthawk AX8 WiFi 6 router/modem már elérhető a NETGEAR hivatalos kereskedelmi hálózata kínálatában és a netgear.com oldalon $429,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.