A távoli vagy otthoni munka elterjedésének korában az olyan előre nem látható eseményeknek köszönhetően – amelyek megzavarhatják az utazásokat és a nemzetközi konferenciákat – megnőtt a kereslet a megbízható videokonferencia-megoldások iránt.

A QNAP® Systems, Inc. erre fejlesztette ki a KoiMeeter-t – egy ingyenes, intelligens videokonferencia-rendszert a QNAP NAS-okra. A KoiMeeter a NAS-ok széles választékával kompatibilis és számos kulcsfontosságú funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek az otthoni vagy távoli munkavállalóknak kapcsolatba lépni a csapat tagjaival, valamint a nemzetközi vagy utazó munkavállalóknak, hogy a találkozókon és a konferenciákon részt vehessenek akkor is, amikor egy váratlan esemény megzavarja vagy gátolja az utazást.

A KoiMeeter a HDMI kimenettel rendelkező QNAP NAS-okra telepíthető, a kompatibilis kamerákkal és mikrofonokkal együttesen pedig könnyedén beállítható a videokonferencia-rendszer. A KoiMeeter ingyenes verziója támogatja a platformok közötti kommunikációt (például: Avaya SIP videokonferencia-rendszert) és a 30 perces ingyenes vezeték nélküli prezentálást egyszerre két vezeték nélküli projektoron. A vállalati felhasználók a KoiMeeter licensz megvásárlásával olyan kiegészítő szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint beszéd feliratozás, a valós idejű fordítás és találkozók felvételeinek tárolása).

Hogyan állítsd be

Elérhetőség

A KoiMeeter már letölthető a QTS App Center -ből. További termékinformációért látogass el a www.qnap.com weboldalra.