Az MSI nem elégedett meg azzal, hogy a „No.1” szlogennel jelezze piaci helyzetét a gaming hardver iparágban, az előző év végén meglepte a piacot a világ első 7nm-es grafikus vezérlővel rendelkező laptopjának bejelentésével. Az Alpha 15 nemcsak megemelte a technológiai innováció színvonalát, hanem azt is megmutatta, hogy a teljesen AMD alapokra építő Ryzen™ mobil processzorok és a Radeon™ GPU-k erős alapot teremtenek a játékok számára. A sikert követően az MSI nagy ambíciókkal mutatta be az új Bravo 15/17 laptopokat, amelyek tovább erősítik a teljesen AMD-alapú termékvonalat.

A Bravo 15/17 örökli a viharmadár szellemiségét, ezzel az innovációt és a jólétet szimbolizálva. A teljesítmény pedig a termék legnagyobb ereje: a laptopok a legújabb AMD Ryzen™ 4000 H sorozatú mobil processzorokkal – amelyek 7 nm-es gyártástechnológiára és a „Zen 2” architektúra épülnek, így megduplázzák az energiahatékonyságot az előző generációhoz képest – és AMD Radeon™ RX 5500M GPU-kkal lettek felszerelve a hihetetlen teljesítmény biztosítása érdekében számos játékban 1080p felbontással. A Bravo sorozat „AMD-alapú” teljesítményét a 144/120Hz-es AMD FreeSync™ Premium technológia támogatja, amely folyékony és zökkenőmentes játékélményt biztosít a játékosok számára. A teljesítménynek köszönhetően a legjobb választásként tartják számon a középkategóriás laptopok között.

Az exkluzív Cooler Boost 5 technológia innovatív hűtési megoldást kínál 2 ventilátorral és 6 hővezető csővel, amelyek együttesen minimalizálják a hőt és maximalizálják a légáramlást a kompakt vázban. Az előre telepített szoftverek – beleértve a legújabb 2020-as Dragon Center-t a Gaming Mode 2.0 optimalizálással és az MSI APP Player-t, amely alternatív és jobb módot kínál a mobil játékok futtatásához – remekül bemutatják az MSI kívülről befelé orientált szemléletét, amelyekkel tovább fokozzák a játékosok élményét.

A Bravo 15/17 középkategóriás gaming laptopok ideális konfigurációt kínálnak versenyképes áron. Az MSI Bravo és az Alpha sorozatok potenciálisan egyaránt a legjobb gaming laptopok lehetnek a teljesítmény és az ár/érték arány szemszögéből.

Az AMD, az AMD nyíl logó, a Ryzen, a Radeon, a FreeSync és ezek kombinációi az Advanced Micro Devices, Inc. védjegyei.

Az AMD 2020 márciusi belső elemzése alapján, amely során a Ryzen 4000 sorozatú mobil processzorok wattonkénti teljesítményét hasonlították össze a második generációs Ryzen™ mobil processzorokkal. A valódi teljesítmény eltérő lehet