A modern kor igényeihez igazodva a laptopok egyre vékonyabbak és erősebbé váltak az elmúlt évek alatt. A vékony kialakítás a hordozhatóság növelése érdekében olyan nehézségek elé helyezi a tervezőmérnököket, amely megnehezíti a régi hagyományos portok elhelyezését, ebbe beleértve az Ethernet csatlakozást, a HDMI kimenetet, a kártyaolvasókat és az USB-A bemeneteket is. A kaliforniai székhelyű VAVA felismerte a helyzetet és olyan kiegészítők készítésébe kezdett, amelyek minden ultrabook és laptop felhasználók számára hasznosak lehetnek.

Egy megoldás mindenre

A VAVA VA-UC016 egy 9 az 1-ben USB-C adapter, amely integrál minden olyan csatlakozási megoldást, amik helytakarékosság hiánya miatt nem kerültek fel a laptopokra és ultrabookokra. Az adapter támogatja a 60 W-os és 40 W-os PD töltőket (60 W esetén 49 W, 40 W esetén 29 W töltési teljesítmény), így a felhasználók használat közben is feltölthetik laptopjukat. A 11 W-os fogyasztással rendelkező eszköz két USB 3.0 és egy USB 2.0 porttal biztosítja a perifériák és USB meghajtók támogatását, emellett rendelkezik SD és microSD kártyaolvasóval, egy Gigabites Ethernet csatlakozással, egy HDMI kimenettel, amely támogatja a 4K felbontást, és egy beépített hangkártyával is, amelyhez könnyedén csatlakoztatni lehet a régi jack/AUX bemeneti felülettel rendelkező fej- és fülhallgatókat. A VAVA 9 az 1-ben adapter kompatibilis a legújabb Macbook /-Air/Pro, iMac /-Pro, Google Chromebook Pixel és bármilyen USB 3.1 Type-C töltőbemenettel rendelkező laptoppal.

5 az 1-ben USB Hub 100 W-os töltéstámogatással

A VAVA VA-UC005 egy 5 az 1-ben adapter, amely 4K HDMI kimenettel és 100 W-os PD töltéstámogatással rendelkezik, így ideális választást jelent a nagy teljesítményű ultrabookok mellé. A nagy sebességű (5Gbps) USB 3.0 portok és az SD kártyaolvasó lehetővé teszi a perifériák és a külső USB csatlakozással rendelkező meghajtók használatát, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan menthetik le és helyezhetik át adataikat az általuk választott külső tárolóeszközökre.

Egyszerű adatmegosztás és stabil internetkapcsolat

A VAVA VA-UC007 azoknak a felhasználóknak készült, akik számára nehézséget jelent a vékony laptopokról eltűnő gigabites Ethernet csatlakozás hiánya. A 4 az 1-ben adapter három USB 3.0 porttal rendelkezik, amelyek 5 Gbps sebességet garantálnak a külső tárolóeszközök, mobilkészülékek, vagy éppen perifériák számára. Amennyiben pedig a WiFi kapcsolat nem működik megfelelően a laptopon, az 1 GbE sebességű RJ45 UTP bemenet lehetővé teszi a vezetékes internet használatát is.