A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások egyik vezető innovátora bemutatta a TS-x32PXU rackmount NAS sorozatot, amely egyaránt elérhető 4-, 8- és 12-lemezes változatokban. A TS-x32PXU nagy sebességű 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE RJ45 csatlakozással, valamint egy PCIe Gen2 x2 bővítőhellyel rendelkezik a rugalmas SSD gyorsítótárazáshoz a QM2 vagy a hálózati kártyák támogatásával, továbbá széleskörű alkalmazási lehetőségeket kínál a SaaS és a felhő adatok biztonsági mentéséhez és a felhőtároló átjárók létrehozásához. A TS-x32PXU sorozat megkönnyíti az KKV-s informatikai csapatok számára a nagy teljesítményű hibrid felhőkörnyezetek kiépítését a digitális átállás felgyorsítása érdekében.

A TS-x32PXU sorozat egy négymagos 1,7 GHz-es processzorral, akár 16 GB DDR4 RAM-mal, két 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE RJ45 porttal rendelkezik a nagy sebességű tároláshoz, a gyors biztonsági mentéshez, megosztáshoz és korszerűsített csapatos munkafolyamatokhoz. Egy QNAP QSW sorozatú switch-csel együtt a felhasználók könnyen létrehozhatnak 10 GbE hálózati környezetet, hogy hatékonyan tudják elosztani a sávszélességet.

Az üzleti tevékenységek és az adatok növekedése szorosan kapcsolódik egymáshoz, így a TS-x32PXU sorozat egyszerűen méretezhető a QNAP TR RAID és a TL JBOD bővítőegységekkel, valamint a QNAP felhőtároló átjárók (HybridMount vagy VJBOD Cloud) használatával egy egyedi hibrid felhős rendszer kiépítéséhez. A TS-x32PXU támogatja a HBS-t, hogy megkönnyítse a biztonsági mentést vagy a szinkronizálást a helyi, helyszíni és felhőalapú tárolók között, valamint a Boxafe-t a Google G Suite™ és a Microsoft 365® üzleti fiókok hatékony biztonsági mentéséhez, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára egy átfogó katasztrófa utáni helyreállítási terv kidolgozását.

„A 10 GbE SFP+ és a 2,5 GbE RJ45 csatlakozással a TS-x32PXU nagyobb rugalmasságot biztosít a nagy sebességű hálózatok üzembe helyezéséhez. A QNAP szolgáltatásokban gazdag alkalmazásaival eleget tesz a kisvállalkozások biztonsági mentéssel-, megosztással-, katasztrófa utáni helyreállítással és a hibrid felhőkörnyezetekkel kapcsolatos igényeiknek.”- nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

A TS-x32PXU sorozat továbbá egy PCIe Gen2 x2 nyílással is rendelkezik. A felhasználók bővítőkártyák széles választékát alkalmazhatják a NAS alkalmazási potenciáljának kövelésére, beleértve a QNAP hálózati bővítőkártyát a 10 GbE/5 GbE/2,5 GbE hálózati portok hozzáadásához, a QM2 kártyát további M.2 SSD-k hozzáadásához a gyorsítótárazáshoz vagy a Qtier használatához a teljesítmény javítása érdekében, valamint a QXP-10G2U3A USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) kártyát a további USB portok hozzáadásához.