A PATRIOT™Memory, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója bemutatta legújabb USB 3.2 Gen 1 interfésszel rendelkező adathordozóját, a Push+ USB flash meghajtót. A legújabb megoldás kihasználja a nagy sebeségű USB 3.2 Gen 1 csatlakozás (10x gyorsabb, mint az USB 2.0) előnyeit a gyors adatátvitel érdekében PC-ken és laptopokon egyaránt.

Megbízhatóság és minőség

A Patriot Push+ USB egy kiváló belépő szintű megoldás azoknak, akik egy stílusos, könnyedén hordozható és gyors adattárolási megoldást keresnek. A Push+ visszacsúsztatható kialakításának, fekete borításának és mindössze 10 grammos súlyának köszönhetően egyszerűen használható. A kompakt kialakítása révén a pendrive biztonságban marad, bárhová is mész, ráadásul könnyedén elfér a zsebedben, a hátizsákodban vagy éppen a pénztárcádban is. Vidd magaddal fájljaidat utazásaid során is! A Patriot Push+ meghajtót arra tervezték, hogy biztonságosan tárolhasd rajta személyes adataid, kedvenc filmjeid, vagy éppen a legújabb játékaidat!

Széleskörű kompatibilitás

A Patriot Push+ meghajtót kompatibilis legújabb operációs rendszerekkel és számítógépekkel. Csak csatlakoztasd és máris hozzáférhetsz a meghajtón tárolt fájlokhoz. Egyszerűen jelöld ki és húzd be a fájlokat a hordozható meghajtóra és dolgozz gyorsabban, produktívabban, mint korábban. A Patriot Push+ adathordozó 2 éves garanciával érkezik és hosszantartó működést garantál.

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Akár 256 GB kapacitás
  • USB 3.2 Gen 1 interfész (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
  • Könnyedén hordozható és tartós kialakítás
  • Mindössze 10 gramm súllyal rendelkezik
  • Visszacsúsztatható kialakítás
  • plug & play funkció
  • 2 év garancia

Elérhetőség

A Patriot Push+ már elérhető a Patriot hivatalos viszonteladói és partnerei kínálatában.