A Micro-Star International (MSI), a vezető technológiai és laptopgyártó vállalat bemutatta a világ legvékonyabb, 15 hüvelykes gaming laptopját, a Stealth 15M-et. A legújabb 11. generációs Intel® processzorral szerelt megoldás a kategóriában még soha nem látott hatékonyságot és teljesítményt kínál.

A Stealth 15M az MSI teljes 11. generációs notebook kínálatához hasonlóan támogatja a PCIe Gen 4 SSD-ket és Thunderbolt 4-et USB 4.0-val, ezzel jelentősen felgyorsítva a hétköznapi produktivitási folyamatokat, illetve a játékok betöltési idejét. Emellett támogatja az MSI saját fejlesztésű SOUND TUNE zajcsökkentő megoldását, amely mind a mikrofonok, mind pedig a hangszórók esetén segít a zavaró környezeti zajok minimalizálásában, ezzel tisztább hangzást biztosítva videókonferenciák és streaming során.

Játssz bárhol a világ legvékonyabb 15 hüvelykes gaming laptopjával: Stealth 15M

A Stealth 15M a saját kategóriájában a világ legvékonyabb 15 hüvelykes laptopjának számít. Emellett egyike azon kevés gaming laptopoknak, amelyek támogatják a fejlett PCIe Gen 4 és Thunderbolt 4 eszközöket a 1,5-szer gyorsabb betöltési sebesség érdekében. A Stealth 15M a legújabb 11. generációs Intel® Core™ sorozatú processzorral lett felszerelve egy GeForce RTX™ 2060 Max-Q/GTX 1660 Ti grafikus kártya társaságában; továbbá teljesen alumíniumból készült, modern kialakítású sötétszürke vagy fehér vázzal és mindössze 15,95 mm-es vastagsággal rendelkezik. Az 1,69 kg súlyú Stealth 15M egy könnyedén hordozható, nagy teljesítményű laptop, amely képes kielégíteni a modern technológiában jártas felhasználók igényeket.

Továbbfejlesztett hűtés és teljeskörű I/O kimenetek

A Stealth 15M az egy két ventilátoros és 6 hőcsöves hűtést alkalmaz, amelyek teljesen egymástól elkülönülve felelnek a processzor és a videókártya hűtéséért. A nagyobb támogatás érdekében a laptopon két USB 3.2 Gen 1 Type-A port, egy Thunderbolt 4/USB 4.0 port, egy HDMI kimenet, egy 4 pólusú kombinált 3,5 mm-es jack audio be- és kimenet, valamint egy MicroSD kártya foglalat (RTX 2060 Max-Q modell esetén) is helyet kapott.