A PATRIOT VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója büszkén jelentette be, hogy a nemzetközileg is elismert KitGuru magazin „Worth Considering” elismeréssel jutalmazta a 64 GB-os VIPER STEEL 3600 MHz memóriakészletet. A nagy-britanniai székhelyű magazin több hasonló árkategóriába tartozó memóriamodullal vetette össze a VIPER STEEL DDR4 kit képességeit. „Egy kétmodulos, 64 GB-os készlet egy megbízható gyártótól, amely optimális sebességet kínál az AMD Ryzen processzorokhoz.”

„A PATRIOT VIPER STEEL 64 GB-os, 3600 MHz-es CL18 memóriakészlet kiváló megoldásnak számít a nagy kapacitású, dual-channel megoldások között, emellett megfelelően működnek a gyári beállításokkal is.” – írta a KitGuru szerkesztősége, majd hozzátette: „A PATRIOT a gyári XMP értékeket is már úgy állította be, hogy azok teljesen kihasználják a SpecTek IC-k képességeit.”

A VIPER STEEL sorozat extra teljesítményt és stabilitást biztosít a legigényesebb asztali és laptop környezetben, ráadásul támogatja a legújabb Intel és AMD platformokat. A VIPER STEEL modulok a nagyobb DRAM memóriakapacitásnak köszönhetően új szintre emelik az Intel XMP 2.0 teljesítményét a hardcore játékosok és a PC rajongók számára.

A VIPER STEEL sorozat alapos és szigorú tesztelési folyamatokon megy keresztül, hogy biztosítsa a széleskörű kompatibilitást a legújabb Intel és AMD platformokkal. A korlátozott élettartam garancia mellett a modulok 3000-, 3200- és 3600 MHz-es változatokban érhetők el. A modulok már 64 GB-os készletben is kaphatók (2 x 32 GB).