Z8 néven mutatkozik be a dél-koreai gyártó legújabb számítógépháza, mely a mai igényeknek megfelelően többféle kialakítással és ventilátorral érkezett meg a magyar piacra. A méreteket tekintve ezúttal egy nagyobb megoldásról van szó, mely akár a 280 mm széles E-ATX alaplapokkal is kompatibilis, de természetesen a kisebb megoldásokhoz is kiváló választás lehet, hiszen a felsőkategóriás grafikus kártyák például manapság már igencsak méretes darabok tudnak lenni. Egészen pontosan 350 mm hely jut a VGA-nak, a processzorhűtő pedig maximum 162mm magas lehet.

Az újdonság három verzióban érkezik, mindháromban hátul 1 darab, elől pedig 3 darab 120 mm-es ventilátor található. A Zalman Z8 ventilátorai RGB világítás nélkül érkeznek, az előlap pedig egy fém „mesh” megoldás a lehető legjobb hűtés érdekében. A Zalman Z8 MS szintén ilyen előlappal, ám RGB-s előlapi ventilátorokkal érkezik, míg a Zalman Z8 TG edzett üveg előlapot és három RGB-s előlapi ventilátort kínál. Természetesen további extra ventilátoroknak és vízhűtéses megoldásoknak is jut majd hely.

Az I/O panel a ház felső részén kapott helyet. Itt két darab USB 3.0, 1db USB 2.0, valamint a szokásos fejhallgató/mikrofon páros kapott helyet egy állapotjelző LED társaságában. Alul és felül mágneses porszűrőket is kínál a Zalman Z8, a kábelmenedzsment pedig sokkal egyszerűbb a dedikált borítólemez miatt.