A Zalman GVII tápegység-család azok számára készült, akik egy strapabíró, hatékony és stabil megoldást keresnek a péntárcabarát ajánlatok között. A 80 Plus Bronze hitelesítéssel rendelkező GigaMax széria számos teljesítménykategóriába érkezik, 5 év garanciával.

A GigaMax GVII szériát a ZM550-GVII, ZM650-GVII és ZM750-GVII modellek alkotják. Ezek a tápegységek 550, 650 és 750 W teljesítményre képesek 88%-os hatékonyság mellett, ezzel pedig kiérdemelték a 80 Plus Bronze hitelesítést. Az újdonságok teljesítménytől függően kiváló alapjai lehetnek egy egyszerű irodai gépnek, de megállják a helyüket a legújabb gamer konfigurációkban is.

A Zalman ZM550-GVII, ZM650-GVII és ZM750-GVII hármas PFC rendszerrel és EMI zajcsökkentő szűrővel is rendelkezik. A legfontosabb komponensek hűtésére kiemelt figyelmet szánt a gyártó a 12 centiméteres ventilátor elősegíti a belső levegő áramlását, ezenkívül FDB csapággyal van felszerelve, amely több mint 50 000 órán keresztül csendes és folyamatos munkát biztosít.

A kiváló minőség érdekében kizárólag tartós, alumínium kondenzátorok kerültek az új szériába, amelyek 105 C fokig tökéletesen működnek. A csatlakoztatott komponensek biztonságát különféle védelmi rendszerek biztosítják (OPP, OVP, UVP, OCP, SCP, OTP). A Zalman GigaMax ZM550-GVII, ZM650-GVII és ZM750-GVII tápegységek megfelelnek az ATX v2.31 specifikációnak. A rendelkezésre álló csatlakozók eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen teljesítményű modellt vásárolnak a felhasználók.

A legerősebb modell két 8-pines CPU csatlakozót és négy 8-pines PCIe csatlakozót vonultat fel, így a legerősebb processzorokhoz és grafikus kártyákhoz is jó választás. Az 550 és 650 Wattos változatok mindkét 8-pines megoldásból két-két darabot kaptak. Mindhárom változat 5 SATA csatlakozót és 3 4-pines Molex csatlakozót kínál még. Alapértelmezés szerint lapos kábeleket tartalmaznak. Ez megkönnyíti a kábelkezelést és a légáramlást a házon belül. A fő 24 tűs ATX csatlakozót emellett textilfonat védi.

A Zalman GigaMax modellek 5 év gyári garanciát kínálnak és már elérhetőek Magyarországon