A Zalman kínálatában számos érdekes házzal találkozhatunk, a tipikus gamer dizájn mellett egyre több a letisztult, modern formavilágú megoldás, mint az S5 White.

A Zalman S5 White fehér, perforált előlapja az RGB LED megvilágítással igazán egyedi a piacon. Oldalán 4mm vastag edzett üveg került elhelyezésre, hogy lenyűgöző rálátást biztosítson a számítógép belső részeire. A tetején pedig egy sokrétű I/O panel található, amely a be- és kikapcsoló gombokat, reset, fejhallgató- és mikrofoncsatlakozót, három USB-portot (köztük egy 3.0-s szabványút), HDD és Power LED-eket, valamint az RGB LED háttérvilágításból egy gombot tartalmaz.

A ház két 120mm-es ventilátorral rendelkezik, amelyek elöl és hátul helyezkednek el. Fontos, hogy a hátsó ventilátor dinamikus RGB háttérvilágítással van ellátva, ami fokozza az egész rendszer vizuális vonzerejét. Érdemes megemlíteni, hogy az S5 White összesen nyolc ventilátor és két 240mm-es folyadékhűtés befogadására alkalmas, így semmi akadálya annak, hogy a legerősebb hardverekhez is megfelelő hűtés épüljön ki.

A Zalman S5 White kifejezetten támogatja a folyadékhűtést, hiszen kapott egy 240mm-es folyadékhűtés függőleges rögzítésére szolgáló vízhűtő bilincset, valamint egy átgondoltan megtervezett belső panelt, amely megkönnyíti a kábelvezetést és elrejti a kábelek nagy részét. Ezenkívül a ház lehetővé teszi egy 163mm-es CPU-hűtő, egy 340mm-es grafikus kártya, négy 2,5″-es SSD és két 3,5″-es HDD, valamint egy 190mm-es tápegység beszerelését. Belsejében ATX, mATX vagy Mini-ITX alaplap is elfér, az egész 398 x 212 x 465mm méretekkel és 5,8kg-os súllyal rendelkezik.

A Zalman S5 White már elérhető itthon.